Tehnici pentru imbunatatirea site-ului dumneavoastra!

0 Shares
0
0
0

Trecerea de la pagini web simple la unele cu adevarat profesionale reprezinta o adevarata lupta, mai ales daca nu aveti experienta in domeniu.

Tocmai de aceea, agentiile de web design din Timisoara considera ca este foarte important sa tineti cont de anumite sfaturi si sugestii, astfel incat sa reusiti sa va imbunatatiti semnificativ calitatea site-ului dumneavoastra.

Logo adecvat

De cele mai multe ori, mai ales daca aveti si o firma creata, cu siguranta aveti si un logo potrivit afacerii dumneavoastra.

Daca, in schimb, nu v-ati gandit la acest detaliu, va recomandam cu mare drag sa o faceti. De asemenea, incercati ca acesta sa fie cat mai original posibil, astfel incat sa devina atractiv si placut de public.

In plus, amplasati-l intr-o zona cat mai vizibila sau, daca este posibil, plasati-l pe fiecare pagina din site-ul dumneavoastra. Acordati o atentie deosebita si aspectului vizual al logo-ului, astfel incat acesta sa fie de o inalta calitate, dar usor de gasit si inteles. 

Meniul paginii

De cele mai multe ori, publicul prefera un site smart, cu ajutorul caruia sa ajunga la informatia sau produsul dorit intr-un timp scurt. Tocmai in acest scop a fost creat meniul.

De aceea, este foarte important ca acesta sa contina elementele-cheie ale paginii web, dar sa fie plasat intr-un loc optim. Incercati ca acesta sa fie cat mai vizibil posibil, astfel incat vizitatorii site-ului dumneavoastra sa nu intampine dificultati iar experienta pe pagina sa fie una cat mai placuta.

Aspectul paginii web

Nu doar logo-ul este foarte important atunci cand ne dorim un site de succes, ci si aspectul per total al acestuia. Desi cel mai probabil veti fi tentat sa alegeti teme cat mai colorate, va recomandam sa analizati initial tema pe care va axati, iar mai apoi sa va ocupati de aspectul vizual al paginilor.

De asemenea, va recomandam sa acordati o atentie sporita si fontului dar si a dimensiunii acestuia. Optati pentru unul usor de inteles de catre public, eventual Arial sau Times New Roman, astfel incat sa ofere un aspect mai profesional paginii dumneavoastra.

Va sugeram sa evitati pe cat posibil fonturile moderne, care va pot schimba site-ul intr-o proportie destul de ridicata. Cu toate acestea, cel mai important criteriu de care trebuie sa tineti cont este nisa in care urmeaza sa activati, pentru a stabili restul detaliilor ce tin de aspectul vizual al site-ului.

Pe langa fontul utilizat, nu uitati de dimensiunea acestuia, astfel incat articolele publicate sau descrierile produselor afisate sa poata fi citite fara dificultate.

0 Shares
You May Also Like