Ce reprezinta capacitatea maxima a bateriei iPhone?

Ce reprezinta capacitatea maxima a bateriei iPhone?

0 Shares
0
0
0

Ecranul Battery health (Baterie de sanatate) include informatii despre capacitatea maxima a bateriei si capacitatea maxima de performanta.

Capacitatea maxima a bateriei masoara capacitatea bateriei dispozitivului fata de cea noua. Un acumulator iPhone va avea o capacitate mai mica pe masura ce bateria imbatraneste chimic, ceea ce poate duce la mai putine ore de utilizare intre incarcari. In functie de durata de timp dintre momentul in care iPhone-ul a fost efectuat si cand acesta este activat, capacitatea bateriei poate sa fie putin mai mica de 100%.

O baterie normala pentru iPhone este creata special pentru a retine cel mult 80% din capacitatea sa originala la 500 de cicluri de incarcare completa, atunci cand telefonul functioneaza in conditii normale. Pe masura ce starea de sanatate a bateriei se degradeaza, capacitatea acesteia de a oferi performante maxime scade.

Ecranul Health Health (Baterie de sanatate) include o sectiune pentru capacitatea de performanta maxima unde pot aparea urmatoarele mesaje.

Performanta este normala

Atunci cand starea bateriei poate suporta performanta de varf normala si nu are caracteristicile de gestionare a performantei aplicate, veti vedea acest mesaj:

Bateria dvs. suporta in prezent performante de varf normale.

Managementul performantei aplicat

Cand au fost aplicate functiile de gestionare a performantei, veti vedea acest mesaj:

Acest iPhone a suferit o oprire neasteptata deoarece bateria nu a reusit sa furnizeze puterea maxima necesara. Gestionarea performantei a fost aplicata pentru a impiedica acest lucru din nou. Dezactivati …

Retineti ca daca dezactivati gestionarea performantei, nu o puteti relua. Acesta va fi activat din nou automat daca apare o intrerupere neasteptata. Optiunea de dezactivare va fi, de asemenea, disponibila.

Bateria este necunoscuta

Daca iOS nu poate determina starea bateriei dispozitivului, veti vedea acest mesaj:

Acest iPhone nu poate determina starea bateriei. Un furnizor de servicii autorizat de la Apple poate deservi bateria. Mai multe despre optiunile de serviciu …

Acest lucru se poate datora unei baterii instalate necorespunzator sau unei parti de baterie necunoscute.

Gestionarea performantelor este dezactivata

Daca dezactivati functia de gestionare a performantei aplicata, veti vedea acest mesaj:

Acest iPhone a suferit o oprire neasteptata deoarece bateria nu a reusit sa furnizeze puterea maxima necesara. Ati dezactivat manual protectia pentru gestionarea performantelor.

In cazul in care dispozitivul inregistreaza o alta oprire neasteptata, caracteristicile de gestionare a performantei vor fi reaplicate. Optiunea de dezactivare va fi, de asemenea, disponibila.

Bateria este degradata

Daca starea de sanatate a bateriilor a degradat semnificativ, va aparea si mesajul de mai jos:

Sanatatea bateriei este degradata semnificativ. Un furnizor autorizat de servicii Apple poate inlocui bateria pentru a restabili performanta si capacitatea completa. Mai multe despre optiunile de serviciu …

Acest mesaj nu indica o problema de siguranta. Bateria dvs. poate fi utilizata in continuare. Cu toate acestea, este posibil sa aveti probleme mai accentuate ale bateriei si performantei. Cel mai indicat in aceste conditii ar fi sa va indeptati atentia spre un nou acumulator iPhone, care va va imbunatati experienta.

Mesaj important al bateriei

Daca vedeti mesajul de mai jos, inseamna ca bateria din iPhone nu poate fi verificata. Acest mesaj este valabil pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR:

Imposibil de verificat acest iPhone are o baterie originala Apple. Informatii despre sanatate nu sunt disponibile pentru aceasta baterie. Mai multe informatii …

Informatiile despre sanatatea acumulatorului raportate nu sunt disponibile. Pentru a verifica daca bateria este verificata, contactati un furnizor autorizat de servicii Apple.

 

0 Shares
You May Also Like