Parfumurile preferate ale barbatilor

Parfumurile preferate ale barbatilor

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de firesc faptul ca in momentul in care discutam despre parfumuri barbatesti, fiecare barbat are preferintele sale, asa ca in continuare vom enumera cateva dintre cele mai cautate si cele mai indragite parfumuri barbatesti in anul 2018.

Ei bine, domnii care se respecta isi vor indrepta mereu atentia spre parfumuri ale celor mai importante nume de pe piata, asa ca exista de exemplu barbati care opteaza pentru parfumuri barbati Giorgio Armani.

Domnii care isi doresc un parfum de la Giorgio Armani isi pot indrepta atentia spre parfumul Armani Acqua di Gio, care prin clasicismul sau este extrem de indragit de catre barbatii din intreaga lume.

Un parfum Armani Acqua di Gio ajuta orice barbat in incercarea sa de a aborda o femeie, pentru ca parfumul ii ofera barbatului o mai mare incredere in fortele sale.

Exista barbati care atunci cand vine vorba despre parfumuri barbatesti aleg sa isi indrepte atentia spre un brand precum Bvlgari, iar domnii respectivi isi mai pot alege chiar si un deodorant Bvlgari, tot de la acelasi brand.

Ei bine, exista insa si barbati care atunci cand isi doresc un parfum de la un nume mare de pe piata, isi indreapta atentia spre un parfum Paco Rabanne One Million.

Acest parfum nu doar ca are un miros deosebit de placut, ci se gaseste si in diferite variante cantitative, iar plus de asta are si un raport calitate – pret foarte bun, asa ca nici nu mai este de mirare de ce anul trecut s-a aflat in topul preferintelor barbatilor din intreaga lume.

Tot de la Paco Rabanne putem sa amintim si parfumul Invictus, care este un parfum destinat barbatilor sportivi, energici si independenti. Asadar, Paco Rabanne le propune domnilor dupa cum se poate vedea, doua parfumuri de top, la preturi super atractive.

Hugo Boss este unul dintre cele mai renumite branduri de pe piata, asa ca din acest motiv domnii care se afla in cautarea unui parfum prin care sa impresioneze datorita bunului gust si elegantei, isi pot indrepta atentia spre parfumul Hugo Boss Bottlet No 6.

Amestecul surprinzator de vanilie si scortisoara al acestui parfum care expune o dulceata greu de ignorat, reprezinta principalul motiv pentru care barbatii s-au indragostit pe loc de acest parfum. Plus de asta, barbatii stiu ca femeile adora acest parfum, asa ca nu rateaza ocazia de a-si alege un parfum Hugo Boss Bottlet No 6.

David Beckham este un alt nume mare de pe piata, astfel ca desi parfumul Instinct by David Beckham a aparut pe piata in anul 2005, foarte multi barbati aleg sa foloseasca parfumurile David Beckham.

Plus de asta, parfumurile acestui brand au preturi foarte atractive in comparatie cu parfumurile celorlalte mari branduri de pe piata, asa ca si din acest motiv sunt foarte apreciate de catre barbati.

Exista insa si domni care aleg sa isi indrepte atentia spre nume precum Christian Dior atunci cand isi doresc un parfum, iar Christian Dior Sauvage poate reprezenta o alegere inspirata pentru acestia, la fel ca si Christian Dior Fahrenheit.

0 Shares
You May Also Like