Cum aranjati mobila in living?

Cum aranjati mobila in living?

0 Shares
0
0
0

Livingul sau camera de zi, in functie de cum doriti sa numiti aceasta incapere a unei locuinte, este acea camera in care de obicei se reuneste intreaga familie la sfarsitul zilei, pentru a purta unele discutii, pentru a se uita la televizor sa pentru ca parintii sa se joace cu copiii lor cei mici.

Livingul este incaperea din locuinta unde sunt invitati de cele mai multe ori musafirii atunci cand sosesc in vizita. Aceasta incapere este ideala pentru intaniri, pentru a viziona filme, pentru jocuri, pentru revederi, etc. Practic, livingul este incaperea din casa unde se socializeaza cel mai mult.

Din acest motiv, este foarte important sa stiti cum sa va aranjati mobilierul, astfel incat sa va puteti bucura de unul dintre cele mai moderne livinguri. In randurile urmatoare veti afla cum sa va aranjati mobilierul.

Unde se aseaza scaunele, canapelele sau fotoliile?

Asezarea acestor elemente difera foarte mult de la caz la caz. In cazul in care aveti de exemplu seminee, este important sa asezati scaunele si fotoliile in apropierea acestora. Daca locuiti la bloc si doriti sa va amenajati livingul, asezati scaunele, fotoliile si canapelele, lang aferestre, dat fiind faptul ca aceasta este o zona mai luminoasa.

In cele mai multe livinguri moderne veti descoperi cele mai noi modele de televizoare, asa ca trebuie sa gasiti si dvs. un loc unde sa asezati si dvs. televizorul. Ei bine, este foarte important sa asezati televizorul in partea opusa fotoliului, pentru ca atunci cand va asezati pe fotoliu, sa puteti avea o vedere buna la televizor.

In momentul in care va ocupati de amenajarea livingului, este important sa stiti ca trebuie sa lasati ceva spatiu intre obiectele de mobilier, pentru ca musafirii sa nu se loveasca de obiectele de mobilier si de colturile lor. Permiteti-le sa se poata misca dupa bunul plac, pana in momentul in care isi gasesc o pozitie confortabila.

In cazul in care ati vazut imagini ale unor livinguri moderne, cu siguranta ati observat ca o canapea in forma de L de exemplu, daca este asezata langa un perete, aceasta are in apropiere si un lampadar.

Care va fi piesa centrala?

Aceasta este o intrebare dificila, iar raspunsul depinde doar de dvs. De exemplu, puteti alege ca punctul de referinta din sufrageria dvs. moderna sa fie un set alcatuit dintr-o masa si 4 sau 6 scaune.

Puteti alege de-asemenea o canapea care sa fie punctul central si cel mai important element al incaperii. In cazul in care veti alege mai intai de toate o canapea pentru living, restul elementelor de decor din intreaga incapere, vor trebui alese in functie de canapeaua aleasa (in functie de dimensiunile acesteia, culoarea, tipul canapelei, forma ei, etc.).

Dupa cum se poate vedea asadar, nu este o misiune tocmai dificila si la indemana oricui, aceea de a gasi cele mai potrivite obiecte de mobilier pentru a decora un living. La Divani e Sofa insa, puteti gasi canapele si coltare, dar si alte obiecte de mobilier, care sa fie potrivite pentru livingul dvs.

0 Shares
You May Also Like