Cum alegi buchetul de flori ideal?

0 Shares
0
0
0

Pentru a alege buchetul de flori ideal, trebuie sa stii neaparat care este floarea preferata a persoanei care va primi buchetul. De obicei acest lucru nu este chiar greu de aflat ci se poate ghici usor care este floarea preferata a unei femei.

De exemplu se poate ca aceasta sa aiba vreun tatuaj cu floarea preferata, sa se poate sa fie adepta de haine si obiecte cu simbolistica adiacenta a florii respective, alte femei pot aduce mereu in discutie florile preferate iar acest lucru reiese discutiile cu ea.

Uneori, daca totusi aceasta informatie nu reiese din nici o sursa, o poti intreba pe cea mai buna prietena a persoanei care urmeaza sa primeasca florile pentru ca de regula fetele stiu totul unele despre altele.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont este acela ca pentru a nimeri buchetul de flori perfect pentru o femeie, trebuie sa stii care este parfumul pe care aceasta il prefera.

De multe ori femeile care adora trandafirii, isi indreapta atentia spre acele parfumuri care au note inalte, note de mijloc sau note de baza de trandafiri, iar astfel iti va fi mult mai usor sa stii spre ce flori trebuie sa iti indrepti atentia.

Atunci cand vrei sa oferi un buchet de flori, trebuie sa stii exact si care este emotia pe care vrei sa o stimulezi. De exemplu, toata lumea stie ca trandafirii rosii stimuleaza iubirea si pasiunea, asa ca daca vrei sa cumperi pentru iubita ta, pentru logodnica ta sau pentru sotia ta un buchet de flori, trandafirii rosii reprezinta cea mai buna optiune.

In schimb, poti opta chiar si pentru liliac, daca vrei sa ii oferi primei tale iubiri un buchet de flori, pentru ca stim cu totii ca liliacu violet reprezinta simbolul primei iubiri.

Exista apoi si gerberele, flori cu adevarat minunate, iar acestea semnifica iubirea de adevar. Exista deasemenea pasarea – paradisului care semnifica entuziasm si veselie, in timp ce fladiolele reprezinta taria de caracter. Lalelele in schimb reprezinta iubirea perfecta, in timp ce hortensiile reprezinta recunostinta si afectiunea.

Asadar, este foarte important sa cunosti toate aceste detalii in momentul in care intentionezi sa surprinzi in mod placut o femeie importanta din viata ta.

Atunci cand cunosti toate aceste detalii, misiunea nu iti mai este atat de dificila, pentru ca tot ce mai ai de facut este sa treci pragul unei florarii pentru a alege buchetul de flori.

Daca de exemplu locuiesti in capitala, poti opta pentru o florarie Bucuresti care nu doar ca iti ofera cele mai frumoase flori sau cele mai frumoase buchete de flori, ci care iti si livreaza florile.

Exista in acest moment in capitala cateva astfel de florarii, care au un mare avantaj in fata concurentei dat fiind faptul ca livreaza florile la domiciliu. In acest fel, te vei asigura ca florile vor ajunge in cele mai bune conditii la femeia importanta din viata ta.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa alegi buchetul ideal de flori.

0 Shares
You May Also Like