Apa H2 amelioreaza simptomele fibromialgiei

Apa H2 amelioreaza simptomele fibromialgiei

0 Shares
0
0
0

Fibromialgia este o suferinta care, desi ne afecteaza si ne epuizeaza, este adesea gresit diagnosticata si prost inteleasa. Simptomele sale clasice sunt durerea si oboseala musculara si articulara raspandite in intregul organism.

Fibromialgia este o problema obisnuita de sanatate. Un studiu recent a relevat faptul ca fibromialgia afecteaza intre 3 si 6% din populatia lumii. Din randul celor diagnosticati cu fibromialgie 70-80% sunt femei, iar restul barbati si chiar copii, indiferent de grupul etnic din care provin. Situatia este cu atat mai ingrijoratoare cu cat cifrele par sa creasca de la an la an.
Tulburarea poate fi intalnita adesea in familii, intre frati sau intre mame si copii. Diagnosticul se pune in general in intervalul de varsta 20-50 de ani, dar incidenta creste o data cu inaintarea in varsta, astfel ca pana la varsta de 80 de ani, ajungem la procente ingrijoratoare de persoane suferinde de fibromialgie.

Fibromialgia – simptome si tratament

Desi nu este clasificata drept boala inflamatorie, fibromialgia are simptome similare cu cele ale osteoartritei, bursitei si tendinitei, dar mai degraba decat sa resimta dureri intr-o zona anume, pacientul simte durere si rigiditate la nivelul intregului corp.
Desi pana in prezent nu a fost identificat nici un fel de tratament sau cura special destinata fibromialgiei, exista un numar de tratamente care combinate pot ameliora simptomele. Pentru ca fibromialgia este o boala complexa, cea mai de succes abordare pentru reducerea simptomelor s-a dovedit a fi abordarea multi-laterala.
Medicamente precum analgezicele si calmantele, medicatia anticonvulsiva si antidepresivele au avut impact intr-o oarecare masura. Exercitiile usoare spre moderate, o dieta sanatoasa si tehnicile de management al stresului au avut, de asemenea, si ele succes, desi limitat.
La fel ca in cazul tuturor bolilor cronice, consumul de apa curata filtrata si evitarea adaugarii in exces de incarcatura toxica asupra corpului, este absolut vital pentru sanatate!
In prezent, insa, apa infuzata cu hidrogen si ionizatoarele H2 revolutioneaza modul in care este purificata apa, avand multe alte beneficii pentru sanatate decat cele pe care le stiam odinioara.

Ionizator H2

Ionizatoarele de apa si fibromialgia

Multe persoane au raportat beneficii importante inregistrate in urma utilizarii de ionizatoare de apa alcalina, dar abia in anii 2007-2010 oamenii de stiinta si cercetatorii au inteles ca cea mai importanta proprietate terapeutica pe care o are aceasta apa rezida in continutul sau de hidrogen in stare gazoasa.
Ca urmare a noilor cercetari care au scos la iveala aceste detalii, industria producatoare de ionizatoare pentru apa a fost complet revolutionata.
H2 sau hirogenul dizolvat in apa de baut este un antioxidant selectiv unic, si inca unul mult mai eficient decat oricare alti antioxidanti existenti, pentru ca este cea mai mica molecula din univers – cu o disponibilitate bio excelenta – care penetreaza in organism mult mai eficient decat oricare alt supliment pe care l-am administra.
Fiind cel mai mic si cel mai usor element din Tabelul lui Mendeleev, atunci cand este ingerat, H2 patrunde in fluxul sanguin si – potrivit unui studiu din 2013 publicat in Cecetarea Gazului Medical – isi face drum pana in mitocondrii, centrul energetic al unei celule, si penetreaza nucleul acesteia, locul unde este depozitata majoritatea ADN-ului. Odata ajuns acolo, el reduce in mod semnificativ radicalii liberi – moleculele care cauzeaza inflamatie si care au legatura cu orice, de la imbatranirea accelerata a pielii si pana la cancer.

Apa bogata in hidrogen reduce inflamatiile

Atunci cand organismul uman este afectat de o rana, o leziune sau de o infectie, el trimite mediatori inflamatori, semnalul ca are nevoie de vindecare. Semnalul initiaza o crestere a cantitatii de fluid in zona afectata de proces, ceea ce conduce imediat la aparitia inflamatiei. Hidrogenul molecular si-a dovedit capacitatea de a reduce nivelul de mediatori inflamatori, in parte pentru ca moleculele sunt atat de mici incat pot patrunde mult mai usor decat suplimentele. Acesta este motivul pentru care H2 este atat de util in boli grave precum artrita, colita, fibromialgia, sau chiar in Parkinson.
De fiecare data cand bem apa bogata in hidrogen, in organismul nostru ajung miliarde de molecule de hidrogen. Terapia cu hidrogen este, in plus, una foarte sigura si nu exista limitari de cantitate in ceea ce priveste administrarea de H2.
Ionizatoarele H2 ofera apa bogata in hidrogen, care imbunatateste eficienta factorilor nutritivi pe care ii luam din alimentatie, suplimente sau din medicatie. Apa rezultata din actiunea ionizatoarelor curata si detoxifiaza organismul, oferind in acelasi timp un puternic efect antioxidant si antiinflamator.
Apa bogata in hidrogen molecular este de trei ori mai hidratanta deca apa de la robinet, ceea ce se inseamna ca, in plus, te vei mentine hidratat o perioada mult mai lunga de timp.

0 Shares
You May Also Like