Ce beneficii au software-urile educationale?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, din ce in ce mai multi parinti le cumpara copiilor telefoane mobile si tablete inca de la cele mai fragede varste. Mai mult decat atat, acestia isi lasa copiii sa petreaca mult timp in fata calculatorului sau in fata laptopului.

Unii parinti aleg sa le puna desene animate sa ruleze pe calculator copiilor, in timp ce alti parinti isi indreapta atentia spre PitiClic si aleg diferite jocuri educationale pentru piticii lor.

PitiClic vine in intampinarea parintilor cu diferite sofware-uri pentru PC, acestea fiind ideale pentru cei mici. Copiii in acest fel pot petrece un timp de calitate in fata calculatorului, utilizand ”jocurile” PitiClic.

Programele pe care parintii le pot alege de aici vor fi considerate”jocuri” de cei mici, insa cu siguranta adultii sunt constienti de faptul ca sub masca de joc se afla tot felul de scenarii didactice care au fost foarte atent regizate si care vin in intampinarea celor mici cu un bogat continut educativ furnizat de cadre didactice de specialitate.

Aceste programe educationale au fost gandite in asa fel de catre cadrele didactice astfel incat cei mici, jucandu-se, sa acumuleze toate notiunile si cunostintele utile pentru ei si pentru moment, dar si in viitor.

Putem sa discuta de exemplu despre diferite notiuni care privesc codul bunelor maniere, sau putem sa aducem indiscutie tot felul de notiuni de stiinta, insa exista programe educative de invatare a tablei inmultirii intr-o maniera interactiva.

Deasemenea exista diferite programe educationale in urma carora cei mici pot acumula notiuni de educatie financiara, de educatie pentru sanatate.

In urma folosirii acestor software-uri educationale, cei mici pot invata deasemenea limbi straine precum limba franceza sau de limba engleza, iar cel mai important este ca totul se face prin joaca.

Deasemenea, se pot gasi diferite carti educative pentru cei mici, (carti digitale) care vin cu o grafica foarte buna si care au un continut bogat de informatii si bine structurat pentru cei mici. Aceste carti vin sub forma unor aplicatii pentru dispozitivele mobile si pot sa fie deasemenea foarte utile pentru cei mici.

Parintii care intentioneaza sa achizitioneze astfel de software-uri educationale pentru cei mici trebuie sa stie ca au posibilitatea de a alege varianta in format fizic (pe CD) si/sau in format electronic (vor primi un link de download si un numar serial de activare).

Pentru a fi 100% convinsi de faptul ca este important sa aleaga asemenea programe educationale pentru cei mici, paritnii trbuie sa stie ca produsele Infomedia Pro au fost elaborate in concordanta cu standardele cele mai exigente, care sunt impuse de catre un colectiv de cadre didactice de specialitate, care urmaresc programele scolare. Mai mult decat atat, aceste cadre didactice de specialitate sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista o multime de posibilitati prin care copiii pot sa invete lucruri utile in viata, insa cele mai multe notiuni le pot invata datorita jocurilor educationale, asa ca parintii pot sa isi indrepte atentia cu mare incredere spre PitiClic pentru a alege diferite software-uri educationale pentru copilasii lor.

0 Shares
You May Also Like