Stiti cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone 8?

Stiti cum sa remediati problemele de viata a bateriei iPhone 8?

0 Shares
0
0
0

Una dintre versiunile senzationale din lumea smartphone-urilor a fost iPhone 8. Apple a incarcat smartphone-ul cu cateva piese si functii excelente. Una dintre partile importante ale telefonului este bateria sa.

Cu totii ne asteptam ca smartphone-urile noastre sa aiba o durata de viata buna a bateriei, asa ca nu trebuie sa circulam in cautarea unei surse de alimentare care sa ne incarce telefoanele. iPhone 8 vine cu o baterie de 1.821 mAh, iar unii utilizatori se plang ca durata de viata a bateriei lor nu dureaza destul de mult, motiv pentru care iau in calcul ideea de a opta pentru o inlocuire baterie iPhone.

In urmatoarele randuri vom prezenta cateva sfaturi utile pentru utilizatorii de iPhone 8, astfel incat bateriile dispozitivelor lor sa reziste cat mai mult timp incarcate. Iata asadar cum puteti rezolva problemele de viata a bateriei iPhone 8:

Modul avion va ajuta

Telefonul dvs. se zbate din greu pentru a va oferi un semnal daca va aflati intr-o zona de retea saraca. Acest lucru face ca bateria sa se scurga rapid. Mergeti doar la Centrul de control si treceti la modul Avion.

Puteti face acest lucru si din aplicatia Setari. Modul Avion dezactiveaza datele mobile sau Wi-Fi si Bluetooth. Puteti reveni la modul regulat la care ati fost mai devreme odata ce ati iesit dintr-o astfel de zona.

Temperaturile extreme sunt daunatoare

Ar trebui sa evitati temperaturile extreme – recomandarea vine direct de la Apple. Un dispozitiv Apple a fost dezvoltat pentru a functiona normal intre 62 ° si 72 °. Fluctuatia temperaturii poate dauna bateriei. Orice temperatura mai mare de 95 ° F poate deteriora bateria iPhone 8, asa ca este indicat sa nu folositi dispozitivele in medii cu astfel de temperaturi.

Imaginile de fundal live mananca viata bateriei

Imagini de fundal vii pot arata extrem de frumoase, dar consuma rapid bateria. Folosind imagini de fundal statice veti putea contribui la prelungirea duratei de viata a bateriei pentru dispozitivul iPhone 8.

Serviciu de localizare

Serviciul de localizare GPS este o functie de descarcare rapida a bateriei pe telefon. Folositi serviciul numai atunci cand este necesar, iar cand nu, mentineti-l oprit. Puteti accesa Setari> Confidentialitate> Servicii de locatie (deasupra), puteti atinge pentru a dezactiva in intregime, dar in aceasta lista, puteti vedea ce aplicatii au nevoie de servicii de localizare.

Daca exista o aplicatie pe care o folositi cu greu si care ruleaza in fundal, va trebui sa ii limitati capabilitatile. Apoi, trebuie doar sa apasati pe aplicatie si sa alegeti Niciodata.

Dezactivati vibratiile

Utilizarea vibratiilor pentru mesajele sau apelurile telefonice foloseste de asemenea o multime de resurse. Daca intr-adevar nu este necesar, puteti opri functia de vibratie si mergeti pur si simplu cu tonuri de apel.

Puteti accesa Setari> Sunet aici puteti dezactiva „Vibrati pe sunet si Vibrati in tacere”. Puteti verifica, de asemenea, „Sunet si vibratii” individuale si va asigurati ca vibratia este oprita.

Raise to Wake (De asemenea, Rake to Wake), de asemenea, necesita multa baterie

Poate doriti sa va pastrati bateria pretioasa pentru functii mai bune in loc de aceasta. Functia „Raise to Wake” trezeste iPhone-ul dvs. de fiecare data cand il ridicati. Accesati Setari> Afisare si luminozitate si dezactivati functia „Ridicati la trezire”. Este nevoie doar de o miscare fara efort pentru a-ti trezi telefonul, asa ca hai sa folosim doar asta si sa economisim ceva baterie.

Acestea sunt asadar cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa prelungiti durata de viata a bateriei iPhone 8. Incercati-le si aveti posibilitatea de a scapa de o cheltuiala in plus privind inlocuirea bateriei. Daca problema insa persista, atunci va fi necesar sa optati cel mai probabil pentru o inlocuire baterie iPhone.

0 Shares
You May Also Like