Cine este Vanessa Youness Amal?

Cine este Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

Probabil ati auzit de YOUness Wellness Clinic, una dintre cele mai moderne clinici medicale din tara, care a fost inaugurata in anul 2016. In urmatoarele randuri veti afla cum a aparut ideea deschiderii acestei clinici, si veti descoperi o impresionanta poveste de viata.

Dr. Vanessa Youness Amal, era in perioada in care se specializare pentru meseria de viitor chirurg, a primit probabil cea mai socanta veste a vietii sale, si anume ca sufera de scleroza in placi (scleroza multipla).

Scleroza multipla (SM) este o tulburare progresiva, mediata de imunitate. Asta inseamna ca sistemul conceput pentru a mentine corpul sanatos ataca gresit parti ale corpului uman care sunt vitale pentru functia de zi cu zi. Acoperirile de protectie ale celulelor nervoase sunt deteriorate, ceea ce duce la diminuarea functiei in creier si maduva spinarii.

Scleroza multipla (scleroza in placi) este o boala cu simptome imprevizibile care pot varia ca intensitate. In timp ce unii oameni se confrunta cu oboseala si amorteala, cazuri grave de scleroza in placi pot provoca paralizie, pierderea vederii si diminuarea functiei creierului.

Se poate vedea asadar faptul ca scleroza in placi nu este cea mai simpla boala cu care se poate confrunta o persoana. In mod evident, cele mai multe persoane daca s-ar fi aflat in locul doctoritei Vanessa Youness Amal ar fi cedat, si-ar fi acceptat boala si ar fi suferit foarte mult.

Vanessa Youness Amal insa, si-a dorit atat de mult sa se vindece, incat a si reusit. Ajutata fiind de catre profesorului Stefan Stangaciu, cel care este presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, si cu ajutorul protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, in ciuda faptului ca medicina alopata sustine ca nu exista tratamente pentru aceasta boala, Vanessa Youness Amal a oprit evolutia bolii, iar mai mult decat atat, s-a si vindecat de leziunile de care a avut parte datorita bolii.

Deci, daca exista cineva care are dreptate cand sustine ca a reusit imposibilul, cu siguranta Vanessa Youness Amal este acea persoana, care avand un suflet mare, si-a dorit si isi doreste sa ajute si alte persoane care se confrunta cu aceasta boala.

Din acest motiv a deschis si YOUness Wellness Clinic, unde pacientii care se confrunta cu aceasta boala si nu numai, pot beneficia de diferite tratamente precum: fitoterapia, acupunctura, aromoterapia, cromoterapia, gimnastica medicinala, inhalatii cu produse apicole, decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), decalcifierea glandei pineale, apiterapia, terapia cu venin de albine, cataplasme, cure profunde de detoxifiere, dietoterapia (alimentatie exclusiv vegetariana, fara gluten si fara zahar), iar exemplele pot continua.

Pentru ca isi doreste sa ajute oamenii sa se vindece, alaturi de profesorul doctorulul Stefan Stangaciu (care a ajutat-o si pe ea), dr. Vanessa Youness Amal a lansat cartea Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie, la 11 ani de cand a fost diagnosticata cu aceasta boala. Din fericire, Vanessa Youness Amal a reusit imposibilul si a invins scleroza multipla.

0 Shares
You May Also Like