Ce-aplicatii-s-au-facut-remarcate-in-2022

Ce aplicatii s-au facut remarcate in 2022?

0 Shares
0
0
0

La fel cum in fiecare an trecem in revista cele mai bune jocuri disponibile pentru telefonul mobil, am decis si noi sa compilam cele mai remarcabile aplicatii care ne parasesc in acest 2022 pentru iOS si Android. Pentru ca, sa nu ne amagim: in zilele noastre, un smartphone este inutil fara aplicatii.

Krita

Krita tocmai a facut saltul catre tabletele Android, precum si catre computerele Chromebook. Aceasta aplicatie este o alternativa excelenta pentru cei care cauta un instrument profesional de desen si ilustrare. Interfata nu este inca 100% adaptata la controlul tactil, desi poate fi operata perfect pe o tableta cu un stylus si un ecran suficient de mare.

Cel mai bun lucru este ca este o aplicatie complet gratuita, cu mai multe functii avansate. Daca din cauza utilizarii excesive a telefonului, displayul acestuia se strica, poti gasi oricand un display iPhone, sau pentru alt brand, pentru a-l inlocui.

AutoZen

AutoZen este o alternativa la Android Auto, cu care imparte multe dintre aceleasi functii si aspect. La fel ca Android Auto, este o interfata simplificata pentru accesul rapid la aplicatiile din masina. Este o aplicatie noua, dar are deja tot ce este important. Acesta poate citi notificarile cu voce tare, poate fi controlat vocal si poate fi setat sa raspunda automat la mesajele primite.

TrueAmps

Sa-ti privesti cum se incarca telefonul nu este cel mai interesant lucru din lume, cel putin pana cand instalezi True Amps. Este o aplicatie curioasa, care serveste ca un afisaj permanent in timp ce va incarcati telefonul. Este, intr-un fel, similar cu modul Ambient Mode de la Google, facand incarcarea telefonului mai interesanta, cu animatii si widget-uri pentru a va controla muzica, pentru a va arata cele mai recente notificari si, pe scurt, pentru a da o nota unica telefonului.

AppDash

AppDash este un instrument cu ajutorul caruia puteti gestiona tot ce aveti instalat intr-un mod avansat: clasificati aplicatiile, instalati pachete, faceti o copie de rezerva a aplicatiilor si chiar curatati telefonul. In esenta, este o cutie de instrumente cu o multitudine de optiuni mobile de intretinere si gestionare. Aceasta aplicatie gratuita are rol de manager, administrator, curatator, categorizator, instalator si copie de rezerva, toate intr-unul singur.

Privacy Dashboard

Privacy Dashboard este o clona a tabloului de bord de confidentialitate din Android 12. Aspectul este aproape identic, la fel ca si functionalitatea. Avantajul este ca il puteti instala pe un telefon care ruleaza Android Nougat sau o versiune superioara, fara a avea nevoie de Android 12.

Cu Privacy Dashboard puteti vedea cu ajutorul unui indicator pe ecran de fiecare data cand o aplicatie acceseaza camera, microfonul sau locatia. Nu numai atat, dar se pastreaza un jurnal detaliat al tuturor aplicatiilor care acceseaza aceste permisiuni.

MoneyBox

Aceasta aplicatie gratuita va permite sa stiti cati bani trebuie sa economisiti in fiecare luna pentru a va cumpara orice doriti: o casa, o masina, un telefon sau orice altceva de care aveti nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci obiectivul tau de economisire si intervalul de timp in care doresti sa-l atingi, iar “MoneyBox” va calcula suma lunara cu care trebuie sa contribui la pusculita. Ulterior, pentru a va motiva, va va arata procentul din ceea ce ati economisit.

0 Shares
You May Also Like