Accesorii-de-protectie-pentru-iPhone-7
Accesorii de protectie pentru iPhone 7

Accesorii de protectie pentru iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Accesorii-de-protectie-pentru-iPhone-7Momentul in care ai reusit sa iti cumperi un smartphone iPhone 7, este cu siguranta unul foarte plin de bucurie pentru tine, pentru ca se stie cat de performante sunt aceste dispozitive, si cu siguranta este cunoscut si faptul ca acestea sunt cele mai scumpe telefoane de pe piata.

Ei bine, in momentul in care iti cumperi un astfel de telefon, care este extrem de performant si foarte scump, in mod evident va trebui sa te gandesti sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile.

In continuare as dori sa iti prezint mai multe astfel de accesorii, iar tu iti vei putea alege de la oricare service gsm din orasul tau un astfel de accesoriu.

Poti sa alegi sa iti echipezi dispozitivul cu o folie de protectie, iar display-ul acestuia, si dupa un an de zile va fi ca unul nou, in cazul in care vei lua jos folia. Pentru a evita aparitia zgarieturilor sau depunerea prafului pe display, o astfel de folie este excelenta.

Se poate gasi anume pentru modelu iPhone 7 folia de protectie transparenta Yuppi Love Tech, care se poate aplica destul de usor, si care iti va proteja dispozitivul atat impotriva depunerii prafului, cat si impotriva zgarieturilor sau a murdaririi. Trebuie mentionat faptul ca aceste folii nu reduc intensitatea luminozitatii ecranului.

Cu siguranta aceste accesorii sunt bune si iti protejeaza ecranul, insa in cazul nefericit in care dispozitivul tau sufera un impact cu solul sau cu alte obiecte dure, daca nu are un geam protectie iPhone aplicat, atunci sunt sanse foarte mari ca dispozitivul sa se aleaga cu display-ul spart, iar tu ca si utilizator vei cheltui destul de multi bani pentru inlocuirea acestuia.

Un bun accesoriu pentru telefonul tau ar fi sticla securizata clasica  Yuppi Love Tech, care cu siguranta este mult mai utila decat o folie transparenta. O astfel de folie de sticla este realizata din 4 straturi de protectie, si anume: un strat nanoactiv, un al doilea strat care absoarbe toate socurile puternice si mai pastreaza si ecranul dispozitivului in siguranta.

Al treilea strat este sticla propriuzisa a geamului protector, in timp ce ultimul strat este un strat adeziv, care are rolul de a oferi o aplicabilitate destul de usoara.

Asadar, in ceea ce priveste geamurile de protectie pentru acest model de telefon, se poate spune ca  Yuppi Love Tech este accesoriul ideal, datorita celui mai mare grad de rezistenta pe care il detine, dar si datorita faptului ca nu are influenta asupra proprietatilor touchscreen-ului.

Un alt model de geam protector este Celly Full Body, care reprezinta un mod elegant de protectie a telefonului impotriva zgarieturilor, a prafului dar si a impacturilor puternice. Este foarte important de stiut ca nici acest geam protector nu va afecta calitatea si claritatea imaginii display-ului.

Ei bine, pe langa aceste accesorii va mai trebui sa iti cumperi o husa speciala pentru iPhone 7. Un model simplu de husa, dar care iti va proteja foarte bine dispozitivul, este husa Cellularine, confectionata de un brand cunoscut pe piata de accesorii pentru telefoane mobile.

Materialele din care se construiesc aceste huse sunt rezistente, si de calitate superioara, pentru a-ti putea proteja cat mai bine telefonul.

0 Shares
You May Also Like