Probleme-de-care-se-plang-utilizatorii-iPhone-7
Probleme de care se plang utilizatorii iPhone 7

Probleme de care se plang utilizatorii iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Probleme-de-care-se-plang-utilizatorii-iPhone-7Fiecare utilizator de smartphone si-ar dori sa isi poata cumpara modelul iPhone 7, care este ultimul, si totodata cel mai nou model lansat pe piata de catre celebrul brand american.

Nici nu ar trebui sa ne mire faptul ca foarte multa lume isi indreapta atentia spre aceste dispozitive, daca stam in primul rand sa tinem cont de caracteristicile tehnice impresionante, pe care le detine un astfel de dispozitiv.

In primul rand trebuie sa stii faptul ca aceste telefoane sunt foarte rezistente la apa si la praf, astfel ca putem spune despre acest model de iPhone ca este primul care se bucura de aceasta facilitate.

Deasemenea procesorul quad core A10 Fusion este cu 40% mai puternic decat cel al modelului precendent lansat pe piata de catre Apple.

Un detaliu la fel de important este camera foto de 12 MP, 4K, aceasta permitand utilizatorilor sa realizeze cele mai clare fotografii chiar si in momentele in care luminozitatea este una scazuta.

Software-ul este deasemenea unul superior tuturor dispozitivelor iPhone, astfel ca acest model vine cu sistemul de operare iOS 10 instalat.

Asadar, acestea au fost cateva dintre detaliile importante pe care am ales sa le enumar, si care probabil te vor face sa iti indrepti atentia spre aceste dispozitive, insa trebuie sa stii ca sunt si o multime de utilizatori care se plang de mai multe probleme ale dispozitivelor lor, si chiar de faptul ca deja le-au dus intr-un service Gsm.

Daca pana acum ti-am prezentat punctele forte pe care le detin aceste dispozitive, in continuare as vrea sa iti prezint si cateva dintre punctele slabe pe care acestea le au. In primul rand o multime de utilizatori se plang de faptul ca butonul Home tactil l-a inlocuit pe cel clasic, iar din punctul lor de vedere aceasta nu a fost o alegere inspirata. Ei cu siguranta regreta butonul Home clasic.

Se spune ca ar fi o multime de dispozitive iPhone 7 care si-ar pierde semnalul atunci cand ar fi activata functia Mod Avion. Deasemenea se pare ca multi utilizatori sunt destul de nemultumiti si de faptul ca Aplle a eliminat portul audio de 3,5 mm, si ca a inclus un adaptor care sa poata facilita conectarea castilor.

In acele momente in care telefonul este solicitat la maxim, se aude un bazait al procesorului. Cu siguranta nici acest lucru nu este pe placul fanilor, care spera ca si aceasta problema sa fie rezolvata, iar  urmatorul model lansat sa nu aiba problema respectiva.

Asadar, dupa cum bine se poate observa, poti sa ai o multime de avantaje dar si dezavantaje in cazul in care iti cumperi un astfel de dispozitiv, insa cu siguranta se merita sa iti cumperi unul, pentru ca situatiile acestea neplacute nu apar la toate telefoanele, si cu siguranta cele care apar se pot rezolva foarte rapid la un service.

Deci, totul depinde de tine, de preferintele tale si de bugetul tau, insa daca esti fan al dispozitivelor iPhone, cu siguranta vei opta pentru acest model de telefon, si cu siguranta vei fi multumit de alegerea facuta.

0 Shares
You May Also Like