IPhone-6S-considerat-o-capcana-Apple
IPhone 6S considerat o capcana Apple

IPhone 6S considerat o capcana Apple

0 Shares
0
0
0

IPhone-6S-considerat-o-capcana-ApplePiata este plina de accesorii iPhone 6S motiv pentru care putem intelege ca acest dispozitiv a fost foarte cautat si cumparat de catre utilzatori. Se spune ca odata ce ai incercat o data un telefon de la Apple vei renunta complet la telefoanele care au alt sistem de operare decat cel de pe aceste telefoane si asta datorita modului fluent in care se misca si faptului ca nu se blocheaza.

Telefoanele de la Apple au insa si preturi mari si de aceea pot sa exprime uneori si un anumit statut social, desi acest lucru nu mai este relevant pentru ca sunt si oameni care fac tot posibilul sa isi cumpere un astfel de dispozitiv si fac si economii in sensul acesta.

Daca aveti deja un iPhone exista sanse sa va cumparati la un moment dat altul si daca nu modelul 6S atunci in mod sigur veti cumpara modelul urmator. De ce se intampla asta?

Pentru ca iPhone reprezinta una din cele mai ingenioase capcane daca putem sa le spunem asa inca de la inventarea retelei de socializare Facebook si pana in prezent. Apple face tot mai grea trecerea la un dispozitiv nou iar 6 S este unul din cele mai lipicioase telefoane care au aparut pana in prezent si efectiv nu aveti cum sa va mai despartiti de el.

In timp Apple a produs si dispozitive care nu erau demne de a fi luate in calcul insa in cazul iPhone 6S nu este cazul sa discutam despre acest aspect in special pentru ca vine si in nuante interesante. Nu e asta unocul motiv care ne face sa il vrem.

Cel mai mic secret al telefoanelor de la Apple in special in cazul in care vorbim despre un varf de gama e si faptul ca impartasesc aproximativ acelasi hardware. Cu totii avem si un telefon smart cu ecrane de inalta calitate si rezolutie si reader de amprente.

Camerele sunt si ele similare pe cele mai multe modele de tip asa cum se poate vedea din testele efectuate de experti. Apple va ofera facilitati precum 3D Touch insa dupa ce folosim un iPhone 6 este destul de greu sa mai putem considera tipul nou de ecran responsive un must have pana cand noile softuri ajung sa dovedeasca asta.

Cumpararea unui telefon de genul acesta este de fapt cumpararea unui bilet spre taramul Apple unde toate accesoriile si beneficiile unei vieti moderne stau si ne asteapta pentru a ne face viata mult mai usoara.

Chaturile se vor bucura de aplicatii cum ar fi iMessage, pozele din vacante sunt pastrate in iCloud unde de altfel va veti cumpara si joculete si alte aplicatii iar filmele si muzica isi vor gasi locul in zone placute si primitoare cum ar fi iTunes.

Sunt putine aplicatii sau servicii de la Apple care se pot gasi pe alte dispozitive de la alti poducatori. Sa incercati sa va mutati pe u alt dispozitiv este ca si cand ati impacheta tot si v-ati muta in alte orase sau in alte tari.

0 Shares
You May Also Like