Halvaua Feleacul – integral din floarea soarelui 

Halvaua Feleacul – integral din floarea soarelui 

0 Shares
0
0
0

În primul rând, halvaua este foarte bogată în calorii, satisface rapid foamea, în plus, călătorul care are o bucată foarte mică de halva, se poate sătura pentru o săptămână întreagă.

În magazinul online BoromirMarket.ro există halva Feleacul din floarea soarelui care nu se poate strica mult timp. În Persia, acest desert este în general dotat cu proprietăți magice. Totul începe cu semințe. De obicei sunt uscate cu aer fierbinte.

Conform unei rețete vechi, semințele curățate ar trebui prăjite doar pe un brazier din fontă. Abia atunci semințele vor avea o crustă aurie și un miros unic. Modul de preparare al produsului este destul de complex, iar rezultatul este un caramel alb ca zăpada. Atunci începe magia.

Caramel se asociază cu Halvin. Ambele componente ale amestecului sunt foarte fluide. Viitoarea halva este frământată, iar trucul este să se tragă ușor firele de caramel în timp ce este frământat.

Un fir poate avea o lungime de până la 10 metri. Numai cu o frământare atât de temeinică, halvaua se va dovedi aerisită și fibroasă. Dacă mixerul ar fi amestecat în vrac, ar rupe firele fragile de caramel și ar face desertul sfărâmicios ca nisipul. După frământare, halvaua este complet gata.

Acum poate fi ambalată în cutii de carton. Halvaua, după cum se dovedește, nu numai că are un gust minunat, care se topește în gură, ci și proprietăți benefice minunate care au o valoare reală. În primul rând, trebuie spus că halva bună conține doar ingrediente naturale, astfel încât să poată fi administrată în siguranță copiilor.

Halva Feleacul din floarea soarelui – utilă?

Conține o cantitate mare de grăsime vegetală. Halvaua este bogată în acizi grași, proteine ​​și fibre. Conține o cantitate semnificativă de minerale esențiale pentru oameni: potasiu, zinc, cupru, fier, fosfor, calciu și magneziu.

Acest desert sănătos are proprietăți anti-îmbătrânire. Toate beneficiile produsului se bazează pe beneficiile produselor din care este fabricat, iar semințele nu își pierd proprietățile în timpul uscării și măcinării. Halvaua, care conține mai multe componente, doar înmulțește aceste proprietăți.

Principalul avantaj al oricărui tip de halva constă în acizii grași polinesaturați de origine vegetală. Acestea sunt substanțe precum acidul linoleic, acidul linolenic, acidul oleic și alți acizi valoroși. De asemenea, are un conținut ridicat de proteine, ​​și aminoacizi utili. Și, desigur, vitamine și oligoelemente, în care acest produs este bogat.

Halva Feleacul din floarea soarelui – utilă și pentru mămici

În funcție de materia primă din care este fabricată halvaua, proprietățile sale utile variază, în general. Tânăra mamă, desigur, își dorește ceva dulce și gustos și mulți spun că nu este recomandat să folosești ciocolată.

Dar halvaua Feleacul din floarea soarelui, fabricată din produse naturale, poate fi un produs destul de sanatos pentru tinerele mămici. Multe mame o pot mânca încă din primele zile după nașterea bebelușului.

În unele țări din est, halvaua este chiar indicată la alăptare. Ingredientul principal sunt semințele. Semințele de floarea soarelui nu sunt alergenice și nu sunt dăunătoare. În orice caz, dacă există o alegere între tort, dulciuri sau halva, este mai bine să acorzi preferință produsului Halva Feleacul din floarea soarelui.

Pe de altă parte, datorită conținutului ridicat de calorii al produsului, utilizarea acestuia poate afecta digestia, dacă este consumat în exces.

0 Shares
You May Also Like