Cum poti scapa de gandacii de bucatarie?

Cum poti scapa de gandacii de bucatarie?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca gandacii de bucatarie reprezinta o mare problema atat pentru bucatariile locuintelor, cat si pentru bucatariile restaurantelor sau pentru bucatariile hotelurilor, asa ca toata lumea care are de-a face cu gandacii ar trebui sa caute o solutie cat mai eficienta pentru a scapa de acestia.

Ei bine, pentru a scapa de gandacii de bucatarie, oamenii pot sa caute pe la supermarket-uri tot felul de solutii puternice impotriva acestora, pentru a-i elimina, insa pot sa opteze si pentru variante mult mai inteligente.

O astfel de solutie ar fi aceea de a contacta o firma de specialitate, care printre altele sa poata oferi si servicii de dezinsectie gandaci de bucatarie, datorita faptului ca in primul rand, in cadrul unei astfel de firme, lucreaza personal specializat in dezinsectie, dezinfectie si deratizare, iar personalul unei asemenea firme lucreaza cu solutii foarte puternice care pot elimina gandacii, sau orice alte insectii, si care nu pot fi cumparate de catre persoanele fizice neautorizate.

Asadar, cei care isi doresc sa scape de gandacii de bucatarie, sau de toate celelalte insect nedorite, pot sa apeleze cu incredere la serviciile unei astfel de firme, insa inainte de interventie, trebuie sa scoata toate vasele din bucatarie, trebuie sa elibereze debaralele, si nu in ultimul rand, trebuie sa ridice si covoarele de pardoseala.

Cei care detin un acvariu, ar fi indicat sa acopere acvariul pe toata durata procesului de dezinsectie, datorita faptului ca substantele folosite de catre specialisti pot sa fie foarte daunatoare pentru pesti.

Dupa ce specialistii se vor ocupa de dezinsectia locuintei, este indicat ca nici o persoana sa nu intre in locuinta in urmatoarele 60 de minute. Cat despre pardoseala, aceasta timp de minim 6 ore nu trebuie spalata, insa specialistii recomanda ca aceasta sa fie spalata abia a doua zi.

Un alt amanunt interesant, este acela ca geamurile vor trebui deschise pentru o perioada de aproximativ doua ore, pentru ca mirosul puternic de solutie din incapere sa dispara.

Pentru a nu se confrunta din nou cu o astfel de problema, cei care apeleaza la serviciile unei firme specializata in servicii de dezinsectie, ar trebui sa le recomande si vecinilor sa execute astfel de lucrari, fie cu aceiasi firma, fie cu o firma diferita, in acelasi timp, iar astfel vor preintampina migratia gandacilor dintre locuinte.

Cat despre procesul de dezinsectie a gandacilor de bucatarie, mai trebuie mentionat faptul ca acest proces se desfasoara in doua etape, la o distanta cuprinsa intre 18 si 21 de zile.

In prima faza, specialistii vor folosi pompa de joasa presiune, cu care vor pulverize substanta impotriva gandacilor de pucatarie pe pardoseala locuintei, in dulapurile din bucatarie si chiar si in camera daca este nevoie.

Apoi, in a doua faza, doar daca este necesarl specialistii vor folosi si insecticidal gel, tot cu scopul de a elimina gandacii.

Asadar, toata lumea care se confrunta cu o astfel de problema, cel mai bine ar fi sa renunte la experimente si la operatiunile de dezinsectie pe cont propriu, si sa apeleze la serviciile unei firme specializata in asemenea servicii.

0 Shares
You May Also Like