De unde poti cumpara softuri SEO in grup?

De unde poti cumpara softuri SEO in grup?

0 Shares
0
0
0

Accesand Best internet marketing group buy vei gasi cele mai bune preturi pentru pachetele de promovare online. Ai acces la un numar urias de instrumente SEO si toate conturile sunt premium.

Site-urile group buy utilizeaza puterea de negocieri colective pentru a furniza oferte locale atractive cu ajutorul carora se pot face economii semnificative de catre consumatori, si care in acelasi timp promit vanzari lucrative pentru comerciantii participanti.

Aceste site-uri locale de cumparare in grup, cum ar fi Groupon, BuyWithMe si SocialBuy, au castigat o multime de avantaje deoarece furnizeaza oferte pe termen scurt, zilnic,  reducand articolele de lux si produsele de zi cu zi cu pana la 50%. Produsele si serviciile oferite tind sa se vanda in cateva ore, facand astfel din aceasta o solutie de marketing foarte atractiva si accesibila pentru intreprinderile locale.

O afacere isi promoveaza produsul sau serviciul pe site-ul de cumparare a grupului (de exemplu Groupon), scazand de obicei costul articolului cu 50%, cateodata mai mult, cateodata mai putin. Pentru ca consumatorii sa beneficieze de aceasta afacere, este nevoie ca un numar minim de cumparatori sa faca achizitia.

Consumatorii isi asigura pozitia si interesul in tranzactie prin furnizarea numarului cartii de credit. Acest card de credit este taxat numai dupa ce acordul atrage numarul minim de consumatori care se inscriu pentru tranzactie.

Afacerea de publicitate a produselor pe care le au aceste site-uri nu se plateste in avans, iar daca afacerea nu atrage cerinta minima de inscrieri, atunci plata nu se face. Odata ce acordul este valabil (adica numarul minim de participanti este indeplinit), atunci site-ul de cumparare a grupului plateste cardurile de credit ale consumatorilor. Site-ul de cumparare a grupului pastreaza un procent din vanzari ca comision, taie un cec pentru afacerea care si-a anuntat produsul si trimite un voucher catre consumator.

Pentru a va ajuta sa intelegeti natura virala a acestui fenomen al cupoanelor si pentru a va gandi cum va puteti promova produsele si serviciile personale, puteti consulta lista de mai jos cu site-uri care se ocupa de astfel de vanzari.

Groupon este site-ul initial de group buying care a dat startul acestei idei. Datorita finantarii sale fantastice, Groupon ofera cele mai multe oferte locale in majoritatea oraselor din SUA, facandu-l astfel optiunea cea mai populara in acest sens. Un plus adaugat al Groupon este ca cineva poate cumpara Groupons pentru prieteni sau poate cumpara certificate sau carduri cadou pe care le poate oferi, transformand acest serviciu intr-o optiune de cadou foarte draguta.

BuyWithMe este un alt site de acest fel. Cu toate ca BuyWithMe are inca o prezenta limitata in Statele Unite, acest site este unic prin faptul ca isi promoveaza ofertele zilnice prin intermediul retelei sociale. In plus, si in avantajul comerciantilor locali, acest serviciu anuleaza orice tranzactie daca afacerea care o promoveaza nu obtine volumul sau numerele de vanzari pe care le solicita.

SocialBuy, bazandu-se mai mult pe marketingul prin e-mail pentru a-si promova afacerile zilnice, expune oferte speciale pentru produse si servicii locale de la produse alimentare la produse de sanatate. Un bonus adaugat pe care acest site il ofera este un credit de 10 $ in SocialBucks pentru fiecare prieten care face referire la acest serviciu.

0 Shares
You May Also Like