De-ce-evita-lumea-sa-isi-cumpere-iPhone-SE
De ce evita lumea sa isi cumpere iPhone SE?

De ce evita lumea sa isi cumpere iPhone SE?

0 Shares
0
0
0

De-ce-evita-lumea-sa-isi-cumpere-iPhone-SECu siguranta, atunci cand vine vorba despre tehnologie, cu totii ne dorim sa avem cele mai performante echipamente si dispozitive, pentru ca se pare ca am ajuns sa traim intr-o perioada in care suntem dependenti de ele.

Asadar, si atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile inteligente, cu totii ne dorim sa avem parte de cele mai performante dispozitive, pe care oricat timp ne dorim sa le utilizam, acestea sa nu se blocheze, si sa functioneze la capacitate maxima.

Pentru a detine un astfel de dispozitiv nici nu cred ca mai este cazul sa spun ca trebuie sa ne indreptam atentia doar spre modele ale celor mai renumite firme din industrie. Ei bine, aceste firme sunt fara indoiala, Samsung, Apple, Sony si HTC.

Cu siguranta mai sunt producatori precum Nokia, LG, Huawei sau altii, insa acestia inca nu se pot bucura de succesul si de popularitatea de care se bucura cele patru branduri mai sus mentionate.

Asadar, cu siguranta va trebui sa optezi pentru unul din modelele comercializate de catre acesti producatori, in special ar trebui sa alegi un model Samsung, sau un model iPhone, de la Apple.

Aceste telefoane sunt cele mai performante, si daca vei cumpara un model al unuia dintre aceste doua branduri, cu siguranta nu vei fi nevoit prea curand sa cauti un service Gsm unde sa iti duci telefonul la reparat.

Ei bine, in cazul in care alegi un model iPhone, in mod evident nu ar trebui sa alegi un model iPhone SE, iar in continuare iti voi argumenta si de ce sa nu faci aceasta alegere.

Displayul unui astfel de dispozitiv este de doar 4 inch. Daca ai folosit pana acum un alt dispozitiv cu un display de 5 inch, iti va fi destul de greu sa te reacomodezi si sa utilizezi un telefon care are un display atat de mic.

Un alt motiv datorita caruia cei care detin un astfel de dispozitiv nu iti recomanda un astfel de model este camera foto, despre care spun ca este de cea mai slaba calitate, dintre toate camerele foto pe care le detin modelele iPhone. Se spune ca ar exista modele ale producatorilor mai putin cunoscuti, care au o camera foto mai performanta decat camera acestui model.

Memoria interna pare sa fie iarasi un detaliu important, pentru ca spun multi ca 16 GB spatiu de stocare ar fi putin, iar pretul unui astfel de dispozitiv este destul de mare, iar la acelasi preti poti sa gasesti o multime de telefoane care sa aiba sistemul de operare Android, si care sa functioneze mult mai bine.

Telefoanele care au preturi asemanatoare sunt Samsung Galaxy S6 Edge, Note 5 tot produs de catre Samsung, Sony Xperia Z5 Compact. Diferentele de preturi intre aceste modele nu sunt foarte mari, insa din punct de vedere al performantelor, se pare ca aceste dispozitive sunt net superioare acestui model de la Apple.

Cu siguranta, ideea de a cumpara un model iPhone nu ar fi una rea, insa ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 7, sau de ce nu spre un model iPhone 6 sau un iPhone 6 S. Daca vei opta pentru unul din aceste dispozitive, sunt sigur ca ele te vor multumi si vor fi pe placul tau.

0 Shares
You May Also Like