Cum-se-pot-pierde-abonatii-unui-site
Cum se pot pierde abonatii unui site ?

Cum se pot pierde abonatii unui site ?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-pot-pierde-abonatii-unui-siteDaca ai o afacere online trebuie , mai intai , sa atragi publicul tinta si mai apoi sa te asiguri ca , clientii o sa ramana alaturi de tine pentru mult timp . In cuvinte pare foarte simplu , insa in realitate este foarte complicat .

Pentru a avea o companie online de succes ai nevoie de ajutorul http://danbradu.com/optimizare-seo-articole/ , cea mai buna companie specializata in optimizare seo prin articole din tara noastra .

In alte articole am vorbit despre ce actiuni trebuie sa intreprinzi , pentru a atrage un numar cat mai mare de vizitatori si despre modalitatile prin care ii poti transforma din simpli vizitatori in clienti permanenti .

De aceasta data vreau sa iti prezint cele mai des intalnite motive care conduc la pierderea unui numar impresionant de clienti fideli . Iata care sunt acestea :

• Nu esti consecvent .
Sa nu crezi ca daca o sa trimiti clientilor email-uri numai atunci cand iti amintesti acestia o sa iti si raspunda . Trebuie sa trimiti mesaje interesante in mod regulat pentru a le transmite clientilor ca , compania ta este una de incredere , capabila sa raspunda cerintelor acestora oricand .

• Obisnuiesti sa plasezi o oferta de vanzare in fiecare email .
Cititorii se vor satura la un moment dat sa citeasca numai mesaje cu oferte de vanzare . Incearca sa le oferi informatii interesante , utile , care sa ii faca sa iti citeasca email-urile . Odata ce se stabiliste o relatie mai personala intre tine si cititorii tai o sa inceapa sa curga si vanzarile .

• Nu incurajezi interactiunea dintre compania ta si clienti .
Daca faci o astfel de prostie sa nu te mai miri de ce clientii pleaca de la tine . Pentru a-i pastra trebuie sa pui bazele unei relatii personala , dupa cum spuneam si mai sus . Cu faci asta ? Foarte simplu , incurajeaza-i sa ia parte la concursurile , chestionarele , sondajele s.a.m.d pe care tu le propui . Relatia dintre compania ta si clienti nu trebuie sa se reduca la un email , trebuie sa mearga mai departe , desigur , daca iti doresti sa ai succes.

• Serviciul de email nu este optimizat pentru dipozitivele mobile , adica clientii nu pot sa citeasca email-urile de pe dispozitivele mobile . Avand in vedere ca numarul persoanelor care utilizeaza internetul de pe dispozitivele miobile este intr-o crestere fantastica , iti recomand sa iti optimizezi site-ul pentru aceste device-uri .

• Nu verifici mesajele/email-urile pe care le trimiti .
Incearca sa verifici mesajele pe care le trimiti pentru a vedea daca acestea se pot deschide si daca se pot citi . Deasemenea , asigura-te ca pot fi citite de orice casuta de email , ma refer aici la Yahoo , Outlook , Gmail etc .

• Trimiti email-uri care nu sunt insotite de datele tale de contact , o greseala capitala . Cum poti sa te astepti sa vinzi daca cititorul nu te cunoaste ? Fiecare e-mail trebuie sa fie insotit de numele tau si al companiei si de informatiile de contact .

• Obisnuiesti sa alegi titluri , sa spunem , neinspirate , care nu starnesc curiozitatea cititorilor . Un titlu scurt si la obiect este ceea ce ai nevoie pentru a nu da gresi . Un titlu lung , incoerent , cu cifre si diverse caractere o sa trimita email-ul de la tine direct in casuta spam a clientului .

• Nu pui in valoare personalitatea afacerii tale . Umorul si personalitatea ta si a companiei tale trebuie sa aiba un loc special in fiecare e-mail .

• Trimiti mesaje cu greseli gramaticale . Greselile sunt inevitabile , oricine poate gresi , insa cu cat sunt mai putine cu atat mai bine .

• Nu iti respecti cuvantul . Daca faci o promisiune , asiguri un client ca ii vei oferi un anumit produs sau serviciu , asigurate ca o sa respecti cea ce ai spus . Daca demonstrezi ca nu esti de incredere clientii nu o sa mai apeleze la serviciile tale .

Daca eviti sa faci aceste greseli , in timp , o sa poti sa construiesti o relatie deosebita cu clientii iar acestia din urma vor fii intoatdeauna intersati de ceea ce ai de oferit .

0 Shares
You May Also Like