Sfaturi-pentru-extinderea-duratei-de-viata-a-bateriei-iPhone
Sfaturi pentru extinderea duratei de viata a bateriei iPhone

Sfaturi pentru extinderea duratei de viata a bateriei iPhone

0 Shares
0
0
0

Sfaturi-pentru-extinderea-duratei-de-viata-a-bateriei-iPhoneUtilizatorii de iPhone stiu foarte bine cat de importanta este bateria pentru un astfel de telefon inteligent.

De aceea, atunci cand intampinam probleme cu aceasta, cel mai inteligent lucru este sa ne adresam unui service gsm pentru a realiza o inlocuirea acumulator iPhone.

O astfel de inlocuire acumulator iPhone poate fi realizata de catre unul dintre cele mai bune service-uri gsm din Bucuresti, si anume http://www.servicegsm.ro/inlocuire-acumulatori-iphone/.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva sfaturi care va vor ajuta sa extindeti durata de viata a bateriei iPhone.

1. Opriti functia Bluetooth

Reteaua wireless Bluetooth este utila in special pentru utilizatorii de telefoane care folosesc casti fara fir sau dispozitive plasate direct pe ureche. Transmiterea de date wireless, insa, necesita energie din partea bateriei, iar lasarea Bluetooth-ului activat, pentru a primi date in orice moment, necesita o cantitate si mai mare de energie.

Indicat ar fi sa dezactivati Bluetooth-ul pentru a economisi energia bateriei si sa-l activati doar atunci cand este neaparata nevoie. Pentru a dezactiva aceasta functie mergeti la: Settings – Bluetooth, dupa care mutati slider-ul pe Off (alb). Puteti accesa functia Bluetooth si prin intermediul Control Center. Pentru a face acest lucru, glisati in sus din partea de jos a ecranului si apasati pe pictograma Bluetooth (cea din centru), astfel incat aceasta sa devina de culoare gri.

2. Dezactivati LTE-ul sau datele celulare

Conectivitatea aproape perpetua oferita de iPhone presupune conectarea la retelele celulare rapide precum 3G sau 4G LTE. In mod deloc surprinzator, folosirea retelei 3G, si mai ales a celei 4G LTE, necesita mai multa energie pentru a obtine viteza de date mai rapida si apeluri de calitate superioara. Este greu fara viteza, insa, daca aveti nevoie de pastrarea energiei, dezactivati LTE-ul si folositi retelele mai vechi si mai lente.

Bateria va tine mai mult (cu toate ca veti avea nevoie de ea atunci cand veti descaraca de pe site-uri). O alternativa ar fi sa renuntati la datele celulare si sa folositi Wi-Fi sau sa renuntati de tot la conectivitate. Pentru a dezactiva datele celulare mergeti la: Settings – Cellular, dupa care glisati Enable LTE spre Off, pentru a folosi retele de date celulare mai lente si in acelasi timp pentru a putea folosi in continuare date celulare. Pentru a va limita doar la Wi-Fi, glisati Cellular Data spre Off.

3. Opriti serviciile de localizare

Una dintre cele mai tari caracteristici ale iPhone este GPS-ul incorporat. Acesta permite telefonului sa stie unde va aflati si sa ofere directii exacte atunci cand conduceti. Totodata, GPS-ul ofera informatii dispozitivului care ajuta la gasirea restaurantelor, diferitelor magazine etc.

Insa, la fel ca orice serviciu care trimite date intr-o retea, si GPS-ul are nevoie de baterie pentru a functiona. In cazul in care nu folositi serviciile de localizare si nu aveti de gand sa le folositi nici in viitorul foarte apropiat, atunci ar fi bine sa le opriti pentru a economisi o buna parte din energia bateriei. Pentru a face acest lucru mergeti la: Settings – Location Services si glisati spre Off.

Pentru mai multe informatii cu privire la inlocuirea acumulatorului iPhone accesati Servicegsm.ro.

0 Shares
You May Also Like