Ce curiozitati au fetele despre videochat?

Ce curiozitati au fetele despre videochat?

0 Shares
0
0
0

Un numar foarte mare de fete tinere, unele dintre ele chiar absolvente de liceu sau studente, acceseaza https://www.money-studio.ro, pentru a aplica in vederea obtinerii unui job ca model de videochat.

Dat fiind faptul ca in Romania, fetele care practica videochat-ul castiga foarte multi bani, este usor de inteles motivul datorita caruia fetele isi doresc o cariera in aceasta industrie. In plus, cele care opteaza pentru videochat adult, si care in timpul activitatii folosesc si jucarii sexuale, pe langa faptul ca isi rotunjesc substantial veniturile, se mai bucura si de clipe de placere.

Videochat-ul insa este un subiect controversat in Romania, motiv datorita caruia, foarte multe dintre fetele care si-ar dori o cariera in aceasta industrie, inainte de a accesa https://www.money-studio.ro, isi doresc sa gaseasca raspuns pentru anumite intrebari. Vom prezenta in continuare cateva dintre cele mai mari curiozitati ale fetelor, legate de munca in aceasta industrie.

ESTE LEGALA ACTIVITATEA DE MODEL DE VIDEOCHAT?

Videochatul este complet legal in Romania, si nu de acum, ci de foarte mult timp. Legea care demonstreaza ca videochat-ul este perfect legal in tara noastra, este Legea 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004. Deci, activitatea este una perfect legala, iar fetele care isi doresc sa lucreze in cadrul unui studio de videochat, nu incalca legea.

Studiourile de videochat le ofera fetelor locuri de munca foarte bine platite, iar totul se desfasoara in baza unui contract de munca. Modelelor de videochat le sunt platite la zi contributiile la stat, deci, nu exista practic motive de ingrijorare.

MA POT VEDEA PERSOANE CUNOSCUTE PE SITEURILE UNDE VOI LUCRA?

Pentru ca dupa cum spuneam, videochat-ul este inca un subiect foarte controversat in tara noastra, este firesc ca fetele sa isi doreasca sa nu fie descoperite ca practica videochat-ul. Romania este blocata pe siteurile cu care studiourile de videochat colaboreaza. Acest lucru inseamna ca nimeni din tara nu poate descoperi faptul ca o fata practica videochat-ul.

De regula, la cererea modelelor, studiourile blocheaza si membrii din alte tari. Multe modele isi doresc acest lucru, dat fiind faptul ca au membrii ai familiei, alte rude, prieteni sau cunostinte prin diferite tari. Nimeni din locatiile blocate nu va putea descoperi modelul de videochat.

In plus, un studio profesionist precum Money Studio va pastra confidentialitatea datelor. Acest lucru inseamna ca fara voia ta ca model de videochat, nimeni nu va divulga secretul, si nimeni nu va afla cu ce te ocupi.

CATI BANI SE CASTIGA DIN VIDEOCHAT?

Fiecare fata care isi doreste o cariera in cadrul unui studio de videochat, cu siguranta isi indreapta atentia spre Money Studio sau spre alt studio, deoarece intentioneaza sa castige cat mai multi bani, in cat mai putin timp.

Salariile modelelor pot fi diferite de la luna la luna, in functie de munca, seriozitate, implicare, etc. De exemplu, exista modele care cu multa munca, seriozitate i implicare, inca din prima luna au castigat mai mult de 1000 de dolari. Dupa cateva luni insa, cand modelele vor avea clienti fideli si vor cunoaste tainele meseriei, vor castiga mii de dolari in fiecare luna.

INCASARILE SUNT PLATITE LA TIMP?

Aceasta intrebare se afla de-asemenea pe buzele fetelor aspirante la o cariera in industria videochat-ului. Ei bine, cu siguranta raspunsul este da, iar acesta este unul din cele mai mari avantaje de a colabora cu un studio de renume, cum ar fi de exemplu Money Studio.

Un studio care se respecta, precum acesta, isi plateste la timp modelele, la datele stabilite, fara exceptie. Cu siguranta, nu exista model care sa fi colaborat in trecut cu Money Studio, care sa se poata plange ca nu si-a primit banii la timp.

CAT TREBUIE SA LUCREZ?

Dupa cum bine se stie, videochat-ul ofera joburi cu program flexibil. Cu toate acestea, fetele care aleg aceasta cariera, indiferent ca lucreaza pe timpul zilei sau noaptea, trebuie sa lucreze 8 ore pe zi, (40 ore pe saptamana si 160 ore pe luna), pentru a putea castiga sume mari de bani de pe urma activitatii de model de videochat.

Fetele care lucreaza si in week-end si care lucreaza ore suplimentare, cu siguranta castiga si mai multi bani. Fetele care insa nu lucreaza 160 ore pe luna, cu siguranta au venituri mai mici.

CAT DE MULT CONTEAZA ASPECTUL FIZIC?

Aceasta este o alta curiozitate a aspirantelor pentru un job ca model de videochat. Cu siguranta aspectul fizic are o importanta majora in aceasta industrie, pentru ca sa fim seriosi, barbatii care platesc pentru a vedea o femeie care utilizeaza jucarii sexuale si se masturbeaza, isi doresc sa petreaca timp alaturi de o femeie frumoasa.

Cum insa gusturile nu se discuta, si exista barbati care se simt atrasi de femei plinute sau de femei foarte slabe, se poate spune ca pentru orice fata/femeie este loc in industrie.

Nu doar doamnele si domnisoarele care au trasaturile unui fotomodel au sanse sa fie angajate in aceasta industrie. Chiar si femeile mai plinute sau femeile foarte slabe pot avea o cariera de succes.

0 Shares
You May Also Like