Care sunt cei mai mari competitori ai modelului de telefon Galaxy Note 9

Care sunt cei mai mari competitori ai modelului de telefon Galaxy Note 9

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy Note 9 a fost un telefon Samsung foarte bun la vremea lui, insa este important de mentionat si ca a avut numerosi competitori spre care s-au indreptat cumparatorii.

Samsung Galaxy S8 Plus

S8 Plus ne-a placut la lansare si inca ne place, dar suntem in favoarea cumpararii modelului Note 8. De ce? Deoarece daca tot vreti sa cheltuiti mult pe un telefon Samsung, atunci ar trebui sa optati pentru cea mai buna varianta din gama de buget alocat. Amandoua au display-uri pe tot ecranul, chipset-uri rapide si camere uimitoare, dar numai Note 8 are camera cu doua lentile, 6 GB RAM si S Pen.

iPhone 8 Plus

Lansat in acelasi an cu Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus este si el vechi acum, dar ramane scump, in timp ce telefonul Samsung a scazut substantial pretul.

In afara de o gama de pret mai mare, iPhone 8 Plus are o camera cu doua lentile de calitate, cu o putere chiar mai mare decat Note 8 si un design la fel de elegant, cu un spate din sticla. Alegerea ta aici se refera in mare parte la faptul ca preferi iOS sau Android, desi la 5,5 inci iPhone 8 Plus este mult mai mic.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 este o alternativa evidenta. Este mai nou si chiar mai mare la 6.4 inci. De asemenea, are o baterie mai mare de 4.000mAh si mai multa putere.

Acestea fiind spuse, este, de asemenea, mult mai scump, iar upgrade-urile sale sunt relativ minore, deci daca ai un buget redus, atunci Note 8 ramane o alegere de top, dar daca vrei doar cel mai bun phablet Samsung disponibil, atunci Galaxy Note 9 este acum singura optiune.

Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G este prima incercare a Samsung de a face un telefon 5G accesibil. Dar a fost produs inainte ca tehnologia 5G in sine sa fie tot atat de accesibila.

Din acest motiv pretul sau este similar cu costul unui Samsung Galaxy S10 . Dar primiti un chipset de top ca parte a tranzactiei, precum si 5G. Nu toate partile componente sunt la fel de impresionante. Camerele Samsung Galaxy A90 5G nu stau bine comparativ cu orice alt telefon la acelasi pret, ceea ce te face sa te intrebi serios daca merita. A fi un adoptator timpuriu al tehnologiei 5G poate fi excelent, dar acesta nu este chiar pachetul complet, iar in timp se urmareste scaderea considerabila a preturilor pentru telefoanele care ofera 5G.

Samsung Galaxy A90 5G este un telefon mare, ca aproape toata gama timpurie 5G. Aceasta alegere are sens. Daca sunteti interesat de 5G, este posibil sa il doriti pentru o transmisie video mai rapida, care pur si simplu nu se potriveste bine cu un mic ecran.

Exista si un dezavantaj evident in acest sens. Samsung Galaxy A90 5G este mare si tinde sa iasa din buzunare. Utilziatorii trebuie sa fie mereu atenti in momentul in care circula cu transportul in comun pentru ca telefonul risca sa alunece singur din buzunar.

 

0 Shares
You May Also Like