De ce este rentabila repatrierea decedatilor din Marea Britanie?

De ce este rentabila repatrierea decedatilor din Marea Britanie?

0 Shares
0
0
0

Numarul romanilor care traiesc oficial si legal in Marea Britanie, este mai mare de un milion de persoane, in timp ce exista si romani care traiesc fara forme legale in aceasta tara.

Toti romanii care au luat drumul Marii Britanii, au dorit sa isi poata crea un viitor mai bun si lipsit de griji printre britanici, iar multi dintre acestia au reusit sa isi indeplineasca toate obiectivele.

Din pacate insa, au existat si cazuri in care romanii plecat in Regatul Unit si-au pierdut viata, iar pentru familiile indoliate, socul a fost cu atat mai mare, cu cat trebuiau sa gaseasca rapid cea mai buna solutie: inmormantare sau incinerare in Marea Britanie, sau repatriere decedati pentru inmormantare in Romania.

Familiile romanilor stabiliti acolo, au optat si pentru inmormantare in regat, (in putine cazuri), pentru ca fiind cu totii stabiliti acolo, era mai simplu sa se ocupe de inmormantare decat de repatriere, si sa mai aiba de venit in Romania, etc.

Inmormantarile in Marea Britanie, indiferent de zona, sunt insa deosebit de scumpe, motiv datorita caruia, foarte multe familii indoliate au ales sa isi repatrieze decedatii. Vom discuta in in randurile urmatoare ale acestui articol, despre acest subiect.

Costul mediu al unei inmormantari

Cifrele recente arata ca o inmormantare folosind un director de inmormantare costa in medie 3.757 de lire sterline. Acest cost poate fi mai mic sau mai mare, in functie de locatie si aranjamentele funerare. De exemplu, ofertele din Londra pot avea preturi diferite cu pana la 2.315 lire sterline. Dar este posibil sa aveti o inmormantare semnificativa cu mult mai putin.

De exemplu, ati putea alege pentru cel drag o „cremare directa”, care costa aproximativ 1.700 de lire sterline si apoi sa organizatii o ceremonie acasa. Sau puteti aranja chiar si inmormantarea.

Cremarea folosind un director de inmormantare

Colectarea si ingrijirea persoanei decedate, sicriu de baza, ascutit si gestionarea unui serviciu simplu; dar nu include o ceremonie elaborata. Include, de asemenea, taxe pentru cremare si taxa pentru certificatul de cremare de la un medic. Toate aceste servicii vor costa 3247 lire sterline.

Inmormantarea folosind un director de inmormantare

Colectarea si ingrijirea persoanei decedate, sicriu de baza, ascutit si gestionarea unui serviciu simplu; sunt incluse in acest pachet, dar care nu include o ceremonie elaborata. De asemenea, pachetul include taxe de cremare si taxe de ministru, iar costul unui asemenea pachet de servicii costa 4276 lire sterline.

Fireste, costurile difera foarte mult de la o regiune la alta, iar in urmatoarele randuri vom prezenta costuri aproximative ale acestor servicii:

In Londra de exemplu, costul unei crematii simple este de 3197 lire sterline, in timp ce costul unei inmormantari este de 6479 lire sterline. In Sud-Estul Angliei, inmormantarea costa 3309 lire sterline, in timp ce crematia costa 3969 lire sterline. In estul tarii, cremarea costa 3314 lire sterline, in timp ce inmodmantarea costa 4191 lire sterline.

In Tara Galilr de exemplu, incinerarea costa 3163 lire sterline, in timp ce o inmormantare costa 3896 lire sterline. In Scotia, costurile sunt de 3079 lire sterline pentru crematie si 3919 lire sterline costa inmormantarea. In Belfast de exemplu, se platesc 2851 lire sterline pentru incinerare si 3050 pentru inmormantare, in timp ce in Nordul Angliei, incinerarea costa 3245 lire sterline, iar inmormantarea 4066 lire sterlime.

Costuri optionale

Exista multe articole si servicii pe care le puteti adauga la o inmormantare. Cu toate acestea, fiecare articol costa bani. Cu cat adaugati mai multe, cu atat inmormantarea devine mai scumpa. Si foarte usor puteti ajunge sa adaugati un plus de 1.976 lire sterline la factura finala.

Se poate vedea foarte clar asadar faptul ca o inmormantare in Marea Britanie, indiferent de zona, este foarte scumpa, iar in aceste conditii, este lesne de inteles faptul ca romanii, de fiecare data cand va muri cineva drag atat de departe, vor accesa https://www.repatriere-romania.ro/, pentru a lua legatura cu compania de servicii funerare, care presteaza servicii de repatriere decedati.

Atunci cand firma de repatrieri decedati este contactata de familiile greu incercate; aceasta se ocupa de tot ceea ce tine de inmormantare. Incepand de preluarea trupului neinsufletit de la fata locului, si pana la efectuarea transportului funerar international, firma se ocupa de toate aspectele repatrierii.

Pentru efectuarea transportului funerar international sunt necesare diferite documente, printre care si pasaportul mortuar international. Chiar si de obtinerea acestui document necesar repatrierii, se vor ocupa tot reprezentantii firmei de servicii funerare.

Acestia dispun si de sicriul necesar pentru efectuarea transportului funerar international (sicriu din zinc). Fara un asemenea sicriu, nu poate fi efectuata procedura de repatriere,

Dat fiind faptul ca firma de servicii funerare se ocupa de tot ceea ce tine de repatriere, familiilor indoliate nu le ramane altceva de facut decat sa astepte acasa ca trupul neinsufletit al celui drag sa ajunga acasa, in vederea inmormantarii.

Toate aceste servicii sunt mai putin costisitoare decat inmormantarea in Marea Britanie.

0 Shares
You May Also Like