hotel excelsior malta valletta
hotel excelsior malta valletta

The Grand Hotel Excelsior- La Valletta, Malta

0 Shares
0
0
0

hotel excelsior malta valletta  In acest capitol va prezentam hoteluri absolut fascinante. Am sa incep cu unul pe care am avut marea placere sa il vizitez. Un hotel de 5 stele situat intr-un tarm de vis La Valletta, capitala Maltei.

The Grand Hotel Excelsior este un hotel de lux inaugurat de maxim 3 ani, situat la poalele cetatii capitala, Valletta, pe o faleza inalta cu o deschidere spre mare, care ofera o vedere panoramica asupra intregului oras.

Hotelul dispune de 428 de camere de lux sau apartamente, dispuse pe 10 nivele. Hotelul este “prins” între albastrul ireal al Mediteranei si o “oaza” de verdeata, in apropiere afladu-se un mic parc in forma de amfiteatru cu locuri minunate pentru a petrece o dupa-amiaza relaxanta printe fantani si statui sau sa savurati o clipa de liniste intr-o cafenea pierduta pe aleile parcului …
 
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, cu grup sanitar propriu, cafetiera, mini-bar, seif, TV, balcon, iar hotelul dispune de restaurante, baruri, sali de conferinta, centru SPA, piscine interioara si exterioara.O atmosfera absolut de vis. La primul contact cu hotelul, extrem de fastuos, impunator de la poarta de intrare, plin de statui de marmura extraordinar realizate de maestri italieni, din cate am inteles de la un localnic ,am avut senzatia ca intru in paradis.

 

 Senzatia pe care am avut-o in acest sejur este ca sunt un lord britanic in vremuri demult apuse.Personalul a dovedit o caldura incredibila, de fiecare data cand ochii mi se intersectau cu al unui angajat al hotelului ,imi radea cald si imi adresa un Have a nice day Sir. Nu am simtit nici un fel de falsitate in aceste reactii , care la inceput m-au surprins si le evitam, dar dupa cateva zile pur si simplu le cautam privirea ca ma faceau sa ma simt extraordinar.

 Nu stiu ce as putea sa va mai spun despre acest hotel, absolut totul a fost extraordinar, de la concertele de muzica clasica din restaurant seara , la cele de pe terasa exterioara noaptea, de la somptuozitatea si eleganta extrema a fiecarui detaliu din camera la cele doua piscine exterioare de pe malul marii.

As putea sa scriu o carte dar am decis ca cel mai bine e sa va dau linkul spre siteul hotelului si sa incarc un colaj de fotografii care vorbesc de la sine!

Toti cei care au fost in acest hotel sunt invitatii mei sa discutam pe forum!! Intr-un cuvant, pentru mine The Grand Hotel Excelsior din La Valletta este un hotel celebru!

  http://www.excelsior.com.mt 

 

 

 excelsior valetamalta pozahotel malta excelsior malta

0 Shares
You May Also Like