Hotelul-Castello-della-Castellucia-Roma
Hotelul Castello della Castellucia – Roma

Hotelul Castello della Castellucia – Roma

0 Shares
0
0
0

Hotelul-Castello-della-Castellucia-RomaAlaturi de atractiile culturale si istorice ale unui oras sau de facilitatile de agrement existente, unele hoteluri pot fi considerate adevarate atractii turistice, ce merita, cu siguranta, sa fie vizitate. Un astfel de hotel este Castello della Castellucia din Roma, fiind o unitate de cazare clasificata la patru stele, ce se remarca prin frumoasa poveste care il invaluie in mister.

Hotelul Castello della Castellucia a fost un castel construit intre secolele ale X-lea si al XIII-lea de catre nobilii familei Cancellieri, pe ruinele unei constructii romane. De-a lungul secolelor, acest hotela servit ca locuinta pentru numeroase familii nobiliare, fiind localizat in parcul natural Parco di Veio.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute castele din Italia, Hotelul Castello della Castellucia este incarcat de istorie si invaluit in legende. Astfel, acesta a fost locuinta pentu familii artistocrate precum Orsini, Muti sau Odelskani, iar legendele spun ca in gradinile acestui castel au avut loc multe crime. De asemenea, se spune ca insusi Imparatul Nero se plimba seara prin castel pentru a cauta victime.

Totodata, exista persoane ce afirma ca in unele seri, fantomele unor cai se pot vedea cum se plimba pe langa castel. Fiind bantuit de fantome sau nu, Hotelul Castello della Castellucia este o locatie ideala pentru a petrece un sejur de exceptie la Roma.

Toate camerele oferite de Hotelul Castello della Castellucia dispun de un design elegant, cu pardoseala de teracota si paturi de fier forjat, iar in unele camere se afla o cada Spa si un semineu. De asemenea, oaspetii acestei unitati de cazare se pot relaxa la Centrul Spa al hotelului, ce dispune de o sauna complet noua.

In gradinile deosebit de frumos amenajate ale Hotelului Castello della Castellucia pot fi admirate plante si flori mediteraneene, alaturi de fantani, iar piscina semi-olimpica in aer liber, alaturi de posibilitatile de a urma terapii wellness transforma sederea la acest hotel intr-una memorabila.

Masa se poate servi la Hotelul Castello della Castellucia la restaurantul medieval, ce dispune de un semineu si serveste specialitati culinare diversificate din bucataria traditional italiana, fiind potrivit atat pentru a servi masa de pranz, cat si cina, intr-un cadru deosebit.

La o distanta de 3 kilometri de hotel se afla un teren de golf, iar oaspetii sai pot beneficia de o gama bogata de facilitati destinate recreerii. Datorita amenajarii sale elegante, Hotelul Castello della Castellucia este locul ideal pentru persoanele romantice, care doresc sa petreca un sejur de exceptie intre zidurile istorice ale unitatii de cazare.

Datorita zonei deosebit de linistite in care se afla localizat, in nordul Romei, la o distanta de 2 kilometri de statia de metrou La Giustiniana, oaspetii sai pot beneficia de acces rapid catre centrul orasului, insa si de linistea oferita de un cadru natural cat mai placut.

Cu siguranta, Hotelul Castello della Castellucia se remarca prin armonia cu care imbina decorurile medievale cu facilitatile moderne, pentru a crea oaspetilor sai o atmosfera de poveste, insa fara sa fie lipsiti de facilitatile necesare unei sederi confortabile.

Astfel, daca va aflati la Roma, Hotelul Castello della Castellucia va invita sa petreceti clipe memorabile intr-unul dintre cele mai frumoase castele din Italia si sa va relaxati intr-un loc incarcat de istorie.

0 Shares
You May Also Like