Sfaturi pentru comercializarea produselor si stocare

Sfaturi pentru comercializarea produselor si stocare

0 Shares
0
0
0

Suntem siguri ca ati vazut cel putin o data o naveta bere. Aceasta este solutia optima pentru depozitarea sticlelor de bere. Fiecare produs are o solutie optima specifica de depozitare si nu aveti dece sa va faceti griji ca nu veti gasi si pentru produsele pe care le aveti. In continuare va explicam mai multe abordari ale comerciantilor.
In acest moment, Amazon FBA este cea mai populara alegere printre vanzatorii online. Amazon FBA inseamna “Fulfillment by Amazon” si iata cum functioneaza.

Va trimiteti bunurile in depozitul Amazonului

Va listati produsele pe piata Amazonului

Un client plaseaza o comanda pe Amazon

Amazon se ocupa de depozitare, expediere si de intreaga asistenta pentru clienti

Mersul pe traseul Amazon FBA este extrem de atractiv deoarece nu numai ca Amazon are grija de EVOLUTIE, dar de asemenea aveti acces la publicul Amazon de cumparatori.

Cu toate acestea, principalul dezavantaj este ca trebuie sa respectati regulile de pe Amazon si, de asemenea, sa luati o bucata destul de mare din profiturile pe care sa o dati tot catre Amazon. In plus, este mult mai greu sa va stabiliti marca pe Amazon, deoarece oamenii cred ca cumpara de la Amazon si nu de dumneavoastra.

In general, aici sunt argumente pro si contra

Pro

Odata ce ati livrat produsele dvs. catre Amazon, nu trebuie sa faceti altceva. Amazon se ocupa de vanzari, transport, returnari si servicii pentru clienti

Piata Amazon este atat de mare incat probabil veti genera vanzari imediat

Contra

Amazon ia o parte considerabila din vanzarile tale. (15% din venituri + 10-15% pentru livrare in functie de produsul dvs.)

Trebuie sa achizitionati produsele in avans
Marjele dvs. trebuie sa fie ridicate pentru a face bani, deoarece Amazon ia o parte atat de mare din vanzarile pe care le aveti. (Marjele ar trebui sa fie> 66%, ceea ce inseamna ca va trebui probabil sa importati din strainatate).

Trebuie sa respectati regulile impuse de Amazon

Platiti in fiecare luna. Amazon va poate tine banii pentru orice motiv.

Trebuie sa monitorizati constant lista dvs. din competitie
Amazon va poate interzice oricand accesul

Este greu sa va stabiliti marca deoarece va construiti casa pe proprietatea altcuiva

Dar vanzarea pe Amazon poate fi, de asemenea, extrem de stresanta. Deoarece platforma Amazon este super competitiva, trebuie sa monitorizati in mod constant produsele dvs. in cazul in care acestea sunt pierdute sau deturnate

In plus, exista si pericolul de a obtine inexplicabil interzicerea sau inchiderea in cazul in care aveti prea multe plangeri ale clientilor.

Primul instinct al celor mai multi oameni este de a gravita spre dropshipping, deoarece este ieftin si fara riscuri. Dar in prezent, dropshipping devine tot mai greu de implementat cu succes. Deoarece vindeti produsele altcuiva la o marja mai mica, de obicei nu puteti castiga pe baza pretului.

In schimb, trebuie sa faci o treaba incredibila de a va educa clientii si de a le prezenta o experienta uimitoare de cumparaturi pentru a ii face sa cumpere de la voi.

In ceea ce priveste decizia de a vinde pe Amazon fata de utilizarea unui 3PL separat, noi ne aplecam puternic spre vanzarea pe Amazon prin intermediul FBA si, de asemenea, sa il folositi ca 3PL. Daca sunteti ingrijorat de brandul Amazon pe cutie, platiti taxa suplimentara pentru a o elimina.

0 Shares
You May Also Like