Sfaturi pentru alegerea unui sacou potrivit pentru barbati

Sfaturi pentru alegerea unui sacou potrivit pentru barbati

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca pare o misiune destul de usoara aceea de a alege un sacou barbati, cu siguranta lucrurile nu sunt atat de simple precum par. In urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi ca pentru a alege un sacou barbati , trebuie tinut cont de mai multe detalii importante.

Tipuri de corp pentru barbati

Un om trebuie sa cunoasca tipul sau specific de corp inainte de a putea purta o jacheta de costum care sa-l potriveasca in mod corespunzator si sa creeze cea mai buna imagine posibila. Exista un stil de costum care se potriveste si imbunatateste fiecare tip de corp.

Jachetele de costume pentru barbati vin in mai multe variante clasice bazate pe pieptul unic sau dublu, numarul de butoane si numarul de orificii.

Jachetele clasice unice sunt construite cu unul pana la trei butoane si sunt realizate fara orificii, cu un orificiu central sau doua orificii laterale.

Jachetele clasice dublu-breasted sunt facute cu doua pana la sase butoane si ar trebui sa fie purtate cu nu mai putin de doua guri. Suitele de jacheta de costume vin cu sau fara clapete.

Tipul de rever, numarul de butoane si numarul de orificii trebuie sa corespunda direct formei omului. Alegerea mixului corect sau gresit al acestor elemente va imbunatati drastic sau va diminua imaginea omului.

Sacouri pentru barbatii inalti

Barbatii inalti sunt serviti cel mai bine in jachete cu trei nasturi, cu o singura bratara, care minimalizeaza inaltimea lor anormala. Manecile sacoului pot fi purtate un pic mai mult pentru a scurta bratul si pentru a aduce ochiul privitorului pe fata. O jacheta ventilata laterala serveste cel mai bine omului subtire, deoarece creeaza o silueta mai completa. Tivul sacoului poate fi un pic mai lung pentru a reduce la minimum un picior mai lung. Purtati saleturi mai largi pe jachete cu o singura si dubla brevetare pentru a accentua latimea umarului si a pieptului.

Barbatii inalti ar trebui sa evite unul sau doi nasturi daca nu poarta vesta pentru a minimiza torsul lung si ar trebui sa opteze pentru jachete cu unul sau doua gauri. Buzunarele vor crea o linie orizontala si vor ajuta la minimizarea inaltimii. Cautati jachete in dimensiuni lungi.

Sacouri pentru barbati mici de statura

Barbatii mici de statura vor arata cel mai bine in sacouri care maximizeaza inaltimea lor. Acest lucru este realizat cel mai bine de un sacou cu unul sau doua butoane care creeaza un “V” mai lung pentru trunchiul lor. Persoanele mai mici de statura ar trebui sa opteze pentru jachetele de costum cu orificii laterale, deoarece acest lucru va atrage ochiul privitorului si va crea iluzia inaltimii.

Sacouri pentru barbatii plinuti

Acesti barbati au o circumferinta mai mare si au nevoie de jachete pentru a minimiza greutatea lor in timp ce isi sporesc caracteristicile verticale. Un singur nasture sau maxim doi nasturi creeaza un trunchi mai lung, iar ochiul spectatorilor se va ajusta corespunzator.

Un sacou dublu-breasted cu sase butoane va echilibra greutatea unui barbat in timp ce creeaza o silueta mai lunga de la umar pana la talie; slabind eficient cadrul. Alegeti buzunarele fara flaps pentru a evita liniile orizontale.

Tipul sacoului

Un alt aspect de care trebuie sa tina cont barbatii care se afla in cautarea unui sacou barbati, este tipul sacoului. Unii barbati sunt adepti ai tinutelor casual, asa ca isi vor dori mai mult ca sigur un sacou care sa se incadreze in acest cod vestimentar.

Altii isi vor dori un sacou business, pe care sa il poarte de fiecare data cand participa la o intalnire importanta de afaceri. Cei care isi petrec toata ziua la birou, in mod evident se vor orienta spre cele mai interesante sacouri office.

Culoarea sacoului

Culoarea sacoului conteaza foarte mult. Aceasta trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa se potriveasca de minune atat cu pantalonii cat si cu pantofii, pentru a crea o tinuta speciala.

Bugetul

Butetul este de-asemenea important. Domnii trebuie sa isi stabileasca un buget, si apoi sa isi indrepte atentia numai si numai spre sacourile care se incadreaza in bugetul respectiv. Astfel, vor face si o importanta economie de timp, pentru ca nu vor mai proba sacouri mai scumpe decat isi permit.

0 Shares
You May Also Like