Ce specificatii tehnice are iPhone 7?

Ce specificatii tehnice are iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a fi anuntat oficial iPhone 7, au existat mai multe zbonuri conform carora iPhone va scoate conectorul pentru casti si acest model a cunoscut o mai mare atentie din partea presei. Alte zvonuri in sensul acesta vorbeau despre difuzoarele stereo ale modelului in timp ce au existat si discutii cu privire la noul model de display iPhone 7.

Telefoanele iPhone 7 sunt aproape similare cu modelul 6 S iar unele dintre dinferentele notabile sunt reprezentate de:

  • Simetria perfecta de la capete;
  • Dispozitivele au trei culori clasice – silver, gold si rose, dar si doua versiuni speciale reprezentate de black si jet black.

Pe modelul de iPhone 7 si 7 Plus, butonul acasa a fost schimbat si comparativ cu alte modele anterioare, mecanismul de presare a disparut complet si butonul este acum complet senzorial si foarte sensibil la atingere. Butonul raspunde tactil in momentul in care este apasat si este furnizata o vibratie telefonului, care a fost implementata cu tehnologia Engine Taptic.

De pe acest model a disparut jackul audio care permitea conectarea castilor. De asemenea, compania a sugerat faptul ca ar fi necesar sa fie folosite casti digitale lightning sau wireless.

Protectia dispozitivului contra apei si prafului este de asemenea foarte importanta. In acest sens este respectat standardul IP67, care corespunde atunci cand dispozitivul functioneaza bine cu o rezistenta totala la praf si o buna protectie contra imersiunii pe perioade scurte in apa, la adancimi de 1 m. Atunci cand apa intra in aparat pot sa apara defectiuni, insa acestea nu sunt acoperite de certificatul de garantie.

Apple A10 Fusion are 4 nuclee prin intermediul carora este realizata procesarea informatiilor. Procesoarele sunt de inalta performanta iar doua dintre nuclee fac economie de energie. De asemenea, procesorul grafic are 6 nuclee, ceea ce este foarte important. Procesorul a fost fabricat conform cu tehnologiile de ultima generatie si include 4 canale pentru memorie.

Exista si doua modele din gama iPhone 7 care difera tinand cont de dimensiune, de rezolutia ecranului sau de numarul de camere. Pentru modelele standard exista o diagonala de 4.7 inch, la o rezolutie de 1334 x 750 pc. Telefonul iPhone 7 Plus are un ecran putin mai mare.

Pentru cele doua modele sunt utilizate camere frontale cu senzori noi pentru o rezolutie mai buna. Astfel noua camera are 7 MP. Camera principala are un senzor care ofera o rezolutie de 12 MP. Dispozitivul Plus vine cu o camera de 12 MP si cu un obiectiv ce ofera zoom optic dublu.

Telefoanele au memorie flash iar capacitatea lor totala ajunge pana la 32 GB. O parte din aceasta memorie este ocupata cu fisierele sistemului de operare si cu aplicatiile telefonului.

Cele doua telefoane sunt in general compatibile cu toate retelele, inclusiv cu cele CDMA. Inca de la aparitia pe piata, cumparatorii au fost multumiti in primul rand de display-ul montat pe aceste telefoane. Un alt punct in plus a fost castigat la capitolul tehnologie si culori, deoarece modelele silver si rose sunt superbe.

0 Shares
You May Also Like