In ce situatii poate sa iti fi reparata drona si care sunt motivele pentru care este bine sa apelezi la un service

In ce situatii poate sa iti fi reparata drona si care sunt motivele pentru care este bine sa apelezi la un service?

0 Shares
0
0
0

O drona te poate ajuta sa faci filmari profesionale sau filmulete pentru a-ti construi amintiri frumoase. Exista o multitudine de modele care au caracteristici diferite, special realizate pentru a te determina sa mergi cu placere in locuri deosebite si sa filmezi. Daca se intampla sa se strice drona ta, exista posibilitatea de a fi reparata.

Astfel, o sa economisesti banii pe care i-ai fi dat pe cumpararea unei drone noi. De asemenea, o sa ajuti mediul prin a nu arunca drona care putea sa fie refacuta. Pentru reparatii drone diverse modele, poti apela la service. Vei putea cunoaste informatii detaliate daca suni la numarul de telefon pe care il vei afla din site-ul iDroid.ro.

Iata in ce situatii poate sa iti fie reparata drona si care sunt motivele pentru care este bine sa apelezi la un service specializat:

 

  1. Drona ta poate sa fie reparata daca a cazut in apa si ii indepartezi la timp bateria

 

Unele dintre cele mai neplacute situatii sunt cele in care drona ta cade in apa. Se poate sa cada intr-o zona de tipul unui lac sau intr-o fantana, ori alt loc plin cu apa. Este important sa o scoti cat se poate de repede si sa ii indepartezi bateria. Specialistii de la iDroid.ro iti recomanda sa nu incerci sa reincarci bateria si sa o aduci la sediul firmei pentru a o recupera.

Este posibil sa readuci la viata drona chiar si atunci cand a cazut intr-un loc cu apa si sa o poti folosi pentru multi ani de acum inainte. De aceea este bine sa stii ca exista posibilitatea de a repara totul daca urmezi instructiunile date si daca nu exista o degradare prea mare a componentelor. Iar daca exista parti ale dronei care nu pot sa fie recuperate, atunci poti sa le inlocuiesti.

 

  1. Drona ta poate sa fie reparata daca are camera stricata

 

O alta problema des intalnita este cea legata de camera dronei tale. Daca ea se strica atunci poti sa o inlocuiesti sau sa o repari. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la sediul iDroid.ro sau sa discuti la telefon cu specialistii pregatiti sa iti raspunda la orice intrebare.

 

  1. Poti sa recuprezi functiile dronei daca are probleme cu elicea, carcasa sau bratele si o aduci la un service specializat

 

Poti inlocui, de asemenea, si anumite componente precum elicea, bratele sau carcasa, daca acestea s-au stricat.

 

  1. Poti inlocui gimbalul la un service autorizat

 

Gimbalul este un ansamblu de componente din cadrul unei drone. Poti sa inlocuiesti ceea ce este necesar la un service specializat.

 

  1. Este important sa stii ca vei primi garantie pentru piesele schimbate si ca vei putea apela la specialistii de la service de oricate ori este necesar

 

Daca alegi sa vii la service poti avea parte de garantie pentru ceea ce s-a reparat sau schimbat si vei putea folosi drona ta pentru mult timp. Specialistii iDroid sunt alaturi de tine.

0 Shares
You May Also Like