Despre lipsa libidoului la barbati si cel mai bun mod de a o trata

Despre lipsa libidoului la barbati si cel mai bun mod de a o trata

0 Shares
0
0
0

Toti specialistii in sexologie atrag atentia asupra faptului ca varsta poate fi un factor de risc pentru fertilitatea masculina si pentru libidoul scazut la barbati. Se spune ca pe masura ce barbatii inainteaza in varsta dorinta lor sexuala va scadea tot mai mult. Aceasta insa nu este o caracteristica aplicata tuturor barbatilor, iar problemele cu libidoul pot depinde de mai multi factori cumulati.

Problemele psihologice sunt de asemenea foarte importante. Stresul sau anxietatea sunt doi dintre dusmanii de temut ai dorintei sexuale in cazul barbatilor. Pe langa toate acestea, apar si problemele emtionale generate de relatiile esuate, tensiunile din familie, traumele emotionale aparute in copilarie si tulburarile mentale, toate acestea pundandu-si amprenta asupra dorintei sexuale.

Problemele hormonale sunt de asemenea inhibitori ai apetitului sexual atat la barbati cat si la femei. In momentul in care sunt probleme cu hormonii pot aparea si probleme cu libidoul. Cauzele care stau la baza scaderii nivelului de testosteron pot fi mai multe si trebuie detectate de catre medicul specialist.

Afectiunile cum ar fi diabetul, obezitatea sau hipertensiunea si nivelul mare de colesterol sunt de asemenea motive importante care pot genera scaderea dorintei sexuale la barbati.

Tratamentul pentru HIV, cel care stopeaza caderea parului si alte tipuri de tratamente pot avea efect asupra libidoului. De aceea se recomanda ca inainte de a lua orice tratament sa intrebi medicul in legatura cu efectele secundare ale acestor tratamente prescrise.

Formen este pastiluta magica pentru problemele sexuale. Are compozitie 100% naturala si efecte garantate. Contine specii de plante care au eficacitate dovedita asupra functiilor sexuale masculine. In primul rand toate aceste plante au rolul de a spori libidoul si de a modifica functiile erectile. De asemenea pot creste motilitatea spermatozoizilor si nivelul de testosteron, generand actiuni proerectile.

Una dintre plantele folosite este tribulus terrestrist, aceasta fiind o planta utilizata inca din cele mai vechi timpuri datorita efectelor pe care le are asupra nivelului de stimulare a functiei sexuale masculine. Acestei plante se alatura si ginsengul siberian care are rolul de a creste activitatea spermatozoizilor si de a elimina starile de stres. Cu ajutorul extractului de Ginkgo biloba se va imbunatati s fluxul de sange, determinand vasele sa se dilate.

Acest produs contine si telina, o planta care a fost recunoscuta de-a lungul timpului pentru faptul ca imbunatateste cu mult tonusul sexual masculin. Cu ajutorule extractului de serenoa repens se va imbunatati cu mult activitatea sexuala masculina. Produsul contine si L-taurina, care are principalul scop acela de a mari nivelul de energie din organism.

Se recomanda administrarea a 2 capsule de doua ori pe zi cu apa din abundenta. Tratamentul este recomandat pentru doua luni timp in care vei vedea cu siguranta toate efectele sale benefice.

Persoanele care au probleme in viata sexuala si sufera de lipsa libidoului, nu au suficienta energie sau au disfunctii sexuale si uneori le este imposibil sa mentina o erectie mai mult de cateva secunde ar trebui sa apeleze la aceste tratamente naturiste, produse din substante complet naturale, din natura.

0 Shares
You May Also Like