De ce masina de inchiriat ramane cea mai buna optiune?

0 Shares
0
0
0

Am analizat toate alternativele la masinile de inchiriat, astfel incat sa puteti cantari mai bine care este cea mai buna optiune. Noi consideram si se va vedea inclusiv in cele ce urmeaza, ca o masina de inchiriat ramane cea mai buna solutie.

Companii precum Blablacar fac posibila calatoria din punctul A in punctul B pentru bani putini. Din nefericire insa intr-o astfel de calatorie nu puteti explora zona. Exista, de asemenea, cateva dezavantaje:

Nu stiti starea masinii: Daca aveti ghinion, masina poate fi foarte veche si uzata sau cu probleme.

Sistemul de rating al Blablacar este destul de bun, dar  tot nu puteti sti cu siguranta daca soferul conduce prudent sau este vitezoman.  Daca vi se face repede rau in masina, aceasta nu poate fi cea mai buna optiune.

Aveti nevoie sa mergeti la baie? Poate ca soferul nu a programat pauze, sau exact opusul: nu va asteptati la pauze, iar soferul a programat trei pauze de douazeci de minute pentru o calatorie de doua ore, asa ca ajungeti la destinatie o ora mai tarziu .

Experientele calatorilor sunt subiective: Nu aveti de unde sa stiti daca persoana care a lasat recenzia a mers mult sau putin sau daca prefera cursele ca pe pista de raliu.

Chiar daca alegeti singur soferul, iar descrierile sunt utile,  este posibil ca soferul sa fie foarte diferit si sa nu se realizeze bine acea chimie intre persoane, ceea ce inseamna ca atat voi cat si soferul va veti simti inconfortabil. Recomandarea noastra este sa apelati la masini de inchiriat Cluj si sa profitati de oferte, pentru a avea o calatorie perfecta.

Preturile la taxi nu sunt mici deloc. Daca soferul de taxi din strainatate isi da seama ca sunteti turist, s-ar putea intampla ca el sa ocoleasca mult pana la destinatie pentru a mari pretul.

Ati incercat vreodata  sa apelati o companie de taxi peste hotare? De  obicei nu vorbesc engleza,  numarul de telefon nu este intotdeauna usor de gasit si exista mai multe companii de taxi in acelasi oras, iar pretul nu este foarte convenabil. Avantajul este ca nu trebuie sa conduceti si nu trebuie sa cautati un loc de parcare.

Taxiul este bun daca va petreceti cea mai mare parte a vacantei in imediata apropiere a hotelului si rar trebuie sa parasiti aceasta zona.

Desi exista un transport public foarte bun in majoritatea tarilor europene, unele orase nu sunt deservite de reteaua de transport public. Mai ales in suburbii si in satele frumoase este greu de ajuns cu autobuzul.

Calatoria in alte orase dureaza mai mult din cauza limitei de viteza pentru autobuze. Daca timpul este scurt, inchiriati o masina pentru a va planifica calatoria in mod eficient.

Acestea sunt cateva alternative la serviciile rent a car insa dupa cum s-a dovedit nu reprezinta solutii optime. Pentru o calatorie lunga si pentru un concediu confortabil masinile de inchiriat au castig de cauza pe toate planurile. Va recomandam sa tineti cont si de costuri dar si de nevoia de spatiu pe care o aveti cand inchiriati o masina.

0 Shares
You May Also Like