Cum se cumpara o drujba

0 Shares
0
0
0

Cand cautati sa cumparati un ferastrau cu lant, numit si drujba va trebui sa luati in considerare tipul de ferastrau necesar, care marca are caracteristicile necesare pe care le urmariti si daca exista accesorii specifice care trebuie sa insoteasca ferastraiele cu lant.

In acest articol, veti face cunostinta cu diferitele lucruri care trebuie luate in considerare, permitandu-va sa alegeti in cunostinta de cauza cumpararea unui ferastrau cu lant.

Decideti daca un motor electric, cu baterie, cu benzina sau cu lant hidraulic este cel potrivit pentru nevoile dvs. Pentru a va ajuta sa faceti acest lucru, iata cateva din caracteristicile cheie ale fiecarui tip de ferastrau:

  • Chingi electrice cu lant electric: Acestea sunt mai usoare, nu necesita combustibil, nu necesita cranking si sunt mai curate decat ferastraiele pe benzina. Cu toate acestea, ele au limite in privinta numarului de lemne pe care il pot taia si necesita acces la energie electrica pentru a functiona.
  • Drujbe cu lant actionate cu baterii: acestea nu necesita un acces strans la prizele electrice, dar au un timp de functionare limitat si o putere semnificativ mai mica decat alte tipuri. Ele sunt cele mai bune pentru taierea usoara sau taierea ramurilor mici.
  • Drujbe cu benzina: Acestea au cea mai mare putere. Acestea variaza de la 27cc la peste 150, potrivite pentru taierea a ceva de la ramuri mici la copaci mari. Ele pot fi temperamentale si vor necesita combinarea combustibilului.
  • Drujbe cu lant hidraulic: acestea sunt utilizate pentru curatarea membrelor de la liniile electrice si chiar taierea sub apa, dar, in general, ele sunt unelte de nisa si deoarece necesita un motor la distanta pentru a furniza energie hidraulica, acestea nu sunt potrivite pentru majoritatea utilizatorilor.

Decideti la dimensiunea si configuratia lantului de care aveti nevoie. Lucrarile mici pot fi facute cu bare de 12 cm (30 cm), fie cu baterii, fie electrice, fie cu benzina, deci alegerea ta este cea pe care sa o cumperi.

Fiecare brand are caracteristici comune si caracteristici unice. Firmele Homelite si Poulan, de exemplu, sunt ieftine si functioneaza bine pentru majoritatea proiectelor mici. De asemenea, este posibil ca acestea sa nu se impiedice, de asemenea, pentru lucrari de taiere grave, caz in care cheltuiesc mai multi bani pe o masina Husqvarna, Stihl, Echo sau Jonsered este o investitie mai buna.

Aflati ce pot vinde si deservi dealerii locali. Indiferent de marca pe care o alegeti, veti avea nevoie in cele din urma de piese si servicii, prin urmare, cumpararea unui ferastrau cu lant care ofera servicii de intretinere si piese de la fata locului este o alegere buna.

Adresati-va prietenilor si vecinilor care folosesc un ferastrau motor ce cred despre brandurile disponibile.

Ce fel de lama are motorul cu lant? Exista lame drepte, lame de arc, lanturi de taiere diferite si lanturi speciale pentru rupere, sculptura si alte lucrari.

Selectati elementele de siguranta pe care le considerati importante. Cele mai multe ferastraie cu lant au frane cu lant; cu toate acestea, daca cumparati un ferastrau cu lant folosit, este posibil ca aceasta caracteristica sa nu fie disponibila pentru modelul dvs.

Barele anti-rasturnare sunt o alta caracteristica dorita. Avertizoarele de aprindere si garzile de varf sunt, de asemenea, comune pe lanturile moderne.

0 Shares
You May Also Like