Tot ce ar trebui sa stim despre cabinele foto

Tot ce ar trebui sa stim despre cabinele foto

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca este vorba despre o oglinda foto sau o cabina relativ clasica iti recomandam sa citesti si articolul urmator, oferit in exclusivitate de catre OMGcabinafoto.

Un stand de fotografie 3D selfie, cum ar fi Fantasitron situat la Madurodam, parcul miniatural, genereaza modele 3D selfie din imagini 2D ale clientilor. Aceste autocolante sunt adesea tiparite de companii de imprimare 3D dedicate, cum ar fi Shapeways. Aceste modele sunt, de asemenea, cunoscute ca portrete 3D, figurine 3D sau figurine mini-me.

Avantajele adaugarii unei cabine foto la afacerea dvs.

Adaugarea unei cabine foto va poate duce serviciile de fotografiere la nivelul urmator, adaugand varietate afacerii dvs. Desi un stand de fotografie va necesita o investitie in afacerea dvs., exista multe avantaje pentru clienti, chiar si pentru cei cu un buget mic.

Atunci cand potentialii clienti cauta un fotograf, expunerea la versatilitate va va ajuta sa iesiti in evidenta. Cand vine timpul sa te consulti cu potentialii clienti, capacitatea de a oferi pachete care includ servicii de cabinete foto va va oferi mai multe optiuni pentru gasirea unui serviciu potrivit pentru fiecare client. Este tipic ca evenimentele sa aiba divertisment sau o zona de distractie, impreuna cu alimente si muzica. O cabina foto ofera clientilor o distractie suplimentara pentru oaspeti. Sa nu mai vorbim de cadoul de fotografii imprimate!

Chiar daca un client nu achizitioneaza serviciul dvs. de fotografie, acesta il poate recomanda unui membru al familiei sau unui prieten pentru evenimentul lor! Prezentarea unei varietati de servicii este esentiala pentru atragerea de noi clienti si pentru a fi suficient de memorabile pentru a fi adresate altora.

Cabinele foto sunt simplu de instalat si incorporate in spatiile de inchiriere si pot fi personalizate pentru nunti si evenimente. Clientul dvs. poate alege sa decoreze cabina si sa aleaga grafica de fundal pentru fiecare ocazie. Adaugarea unui stand foto adauga o multime de emotii si divertisment la un eveniment, in timp ce necesita o investitie relativ mica de la client.

Daca ezitati sa adaugati o camera foto pentru ca sunteti preocupat de obtinerea rezervarilor pentru cabine foto, ganditi-va la promotiile speciale pe care le puteti gasi. De exemplu, daca ati construit un mesaj media social, puteti sa primiti oferte chiar si atunci cand postati pe facebook ca aveti nevoie. De asemenea puteti primi oferte de la firmele cu care ati mai colaborat.

Este usor sa adaugati un stand de fotografie la afacerea dvs. Doar investiti intr-o imprimanta care poate imprima imagini in cateva secunde. Noua imprimanta color digitala Mitsubishi CP-D90DW Premium dye-sub imprima in mod convenabil fotografii de calitate exceptionala la viteza maxima prin analizarea automata a imaginilor pentru o viteza mai mare de imprimare si o calitate optima. Cu functia sa eficienta de derulare, aveti posibilitatea sa imprimati mai multe dimensiuni de la 2 “x 6” pana la 6 “x 8” intr-o singura rola de hartie, fara a schimba suporturile de imprimare.

Daca ati participat recent la un eveniment de afaceri, s-ar putea sa fi dat cateva clicuri. Ce se intampla daca acele fotografii au fost luate de un profesionist cu echipament adecvat si o cabina bine decorata. Chiar daca nu pare conteaza foarte mult si starea in care se afla cabina.

0 Shares
You May Also Like