Cum sa te imbraci cu haine de firma la preturi mici

0 Shares
0
0
0

Moda este trecatoare, spune o vorba din batrani, astfel incat am putea spune ca si hainele care astazi ti se par cool si trendy maine vor fi depasite. Unii ar spune chiar ca nu este cazul sa cheltuiesti o avere pe niste textile care maine vor fi deja uitate atat de presa mondena, cat si de magazinele de profil.

Daca doresti insa sa economisesti niste bani frumos si in acelasi timp sa te imbraci cu haine de firma, astazi ai ocazia sa apelezi la magazinele second-hand, pe care le gasesti aproape la fiecare colt de bloc.

Cum sa procedezi insa in cazul alegerii nor haine second hand, mai ales in cazul in care intri pentru prima oara intr-un astfel de magazin?

Fii atent la detalii

Prin urmare, sa presupunem ca ai intrat intr-un magazin de haine second hand Milenium Shopping. Vezi un morman de haine si nu stii ce anume sa faci si de unde sa incepi. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa identifici ce tip de produse cauti.

De multe ori, magazinele de acest tip, precum si depozitele, au sortate hainele pe categorii, adica barbati, femei, tricouri la tricouri, camasi la camasi si altele.

Intrarea intr-un magazin second-hand nu trebuie sa fie insa asemenea unui magazin obisnuit, unde intri in plin sezon si iti alegi o rochie sau un tricou de vara, dintr-o colectie bine definita in acest scop.

Nu! Un magazin second-hand poate reprezenta o buna ocazie de a-ti imbunatati garderoba cu obiecte de vestimentatie pe care nu prea le gasesti pe la noi si la preturi foarte mici, uneori chiar derizorii.

Nu trebuie sa uitam ca magazinele care vand haine la kilogram nu au disparut, asa ca nu trebuie sa fii uimit daca pe o bluza de trening sau pe un tricou vei da doar cativa leuti, fata de zecile de lei pe care trebuie sa le scoti din buzunar atunci cand vizitezi un magazin obisnuit.

Cauta brandurile renumite

In al doilea rand, la un magazin cu haine second hand precum https://mileniumshopping.ro poti avea sansa de a da peste niste produse de marca, pentru care ar fi trebuit sa scoti bani grei din buzunare la reprezentante sau la magazinele firmelor respective.

Prin urmare, cel putin in cazul imbracamintii sport, poti avea parte de treninguri si tricouri de la firme de prestigiu, unele de cea mai buna calitate. Chiar daca hainele second hand vin in baxuri, poti avea, de asemenea, ocazia de a da peste adevarate chilipiruri, cata vreme proprietarul nu se sinchiseste sa le puna o eticheta ochioasa.

0 Shares
You May Also Like