Care sunt cele mai bune jocuri pentru iOS?

Care sunt cele mai bune jocuri pentru iOS?

0 Shares
0
0
0

Fanii Apple in mod evident doresc sa aiba instalate cele mai noi jocuri pe dispozitivele lor. In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom prezenta cateva jocuri pe care si le pot descarca de exemplu cei care detin un model iPhone 6s. Precizam insa faptul ca utilizarea zilnica a telefonului pentru jocuri, poate contribui la o inlocuire acumulator iPhone 6s mult mai devreme decat ar fi cazul in mod normal.

Revenind la jocuri, iata cateva dintre cele mai interesante jocuri pe care le puteti descarca pe dispozitivele dvs. iPhone 6, si nu numai:

Warhammer Quest II

Destinat celor carora le plac RPG-urile tactice, Warhammer Quest II este cea mai tactica experienta pe care o puteti avea in aceasta luna. Acest joc iOS are un gameplay de lupta foarte tactic si tactic, incat chiar si cei mai experimentati gameri se vor confrunta cu limitele lor. Are tot ce trebuie pentru a fi un RPG foarte bun: sabii, vraji magice, goblini. Va va oferi multe temnite pe care va trebui sa le treceti.

Coloristica

Acesta este un joc pe care il puteti juca in timp ce asteptati intr-o sala de asteptare la medic sau oriunde altundeva, sau in momentul in care nu aveti nimic de facut. In acest puzzle, trebuie sa coloreze toate patratele cu aceeasi culoare. Culorile pot fi rosii, galbene, verzi sau albastre. Sau chiar toate se amesteca! In timp ce este foarte asemanator cu alte jocuri de puzzle pe care le puteti gasi in App Store, acesta are un farmec unic.

Flower

Acest joc iOS nu este doar un simplu joc, ci o experienta. In Floare, deveniti o frunza pe vant si aduceti viata oriunde treceti. Acest joc a fost lansat pentru prima data pe PS3 in 2009 si este acum disponibil pentru iOS. Acest joc are o aura calma si emotiva care te face sa uiti orice probleme ai.

A Boy and His Blob

Inspirat de un joc NES numit Un baiat si Blobul lui: Probleme la Blobolonia , dezvoltatorii sai l-au lansat pentru prima data in 2009 pe mai multe platforme inainte de a veni la iOS. De exemplu, au lansat-o pentru Wii, PC, PS4, PSVita si multe alte platforme. Acest joc iOS este foarte apreciat de critici si a primit rate foarte bune. Acest joc este un amestec de platforma si puzzle si povesteste despre un baiat si un blob care au misiunea de a salva planeta lui Blobolonia de un imparat rau.

Neverending Nightmares

Acest joc iOS este un joc de groaza psihologic, care este un fel de joc pe care nu il vedem atat de des pe platforme mobile. Terenul acestui joc se invarte in jurul unui tip numit Thomas, care se lupta impotriva propriilor cosmaruri si a demonilor interiori. De fapt, complotul a fost inspirat de lupta dezvoltatorului cu boala mintala. Poate fi o experienta foarte interesanta pentru cei carora le plac jocurile de groaza. Acesta este disponibil pentru iPad si iPhone.

Asadar, acestea sunt cateva dintre jocurile interesante pe care le puteti avea instalate pe dispozitivele iPhone 6s si nu numai. Precizam faptul ca utilizarea intensa a telefonului pentru aceste jocuri, sau pentru diferite alte jocuri, va putea provoca o inlocuire acumulator iPhone 6s prematura.

0 Shares
You May Also Like