Cum sa iti alegi telefonul mobil in functie de nevoile pe care le ai?

Cum sa iti alegi telefonul mobil in functie de nevoile pe care le ai?

0 Shares
0
0
0

Ecranele smartphone-urilor cresc din ce in ce mai mult cu ecrane situate intre smartphone-ul si tableta numita “Phablette”. Aceste modele de smartphone-uri intampina un mare succes, cum ar fi cea mai recenta aparitie Galaxy sau iPhone 6 Plus. Producatorii sunt aproape toti pe aceasta piata noua si se mandresc cu beneficiile acestor ecrane gigantice. Aceste faimoase ecrane va permit sa profitati la maximum de diferitele caracteristici ale telefonului dvs. mobil: sa faceti fotografii sau videoclipuri, sa vizualizati si sa editati fisiere, sa navigati pe Internet sau sa descarcati jocuri disponibile. Specialistii service GSM Bucuresti de la va ofera mai multe informatii despre aceste telefoane.

Care este cel mai bun procesor pentru telefonul smartphone?

Procesorul este cel mai important element dintr-un smartphone. Fluiditatea navigatiei, viteza de executie, utilizarea caracteristicilor … toate acestea sunt posibile datorita procesorului mobilului tau. In general, comparam procesoarele cu puterea lor calculata in GHz, care este echivalenta cu viteza. Cu cat este mai important, cu atat navigatia va fi mai fluida.

Apoi, exista mai multe tipuri de procesoare datorita numarului de nuclee pe care le contin. Pentru a explica acest lucru in mod clar, un procesor are mai multe nuclee pentru a putea face fata mai multor sarcini in acelasi timp. Cu cat mai multe coreuri aveti, cu atat va functiona mai repede telefonul dvs., iar consumul de energie va fi mai mic din cauza distribuirii intre nuclee.

In plus, trebuie sa luam in considerare si ceea ce se numeste RAM. Atentie, aceasta nu este capacitatea de stocare, ci o memorie care stocheaza datele temporar, astfel incat sa puteti utiliza toate aplicatiile si caracteristicile telefonului dvs. smartphone. O memorie RAM este calculata in gigaocteti si cu cat va fi mai consistenta, cu atat mai mult veti putea utiliza mai multe aplicatii in acelasi timp.

Cum sa alegi un smartphone cu o camera buna?

Astazi, telefonul nostru nu este folosit numai pentru a efectua apeluri telefonice si a devenit multifunctional. Aparatul foto este unul dintre criteriile determinante in alegerea telefonului dvs. mobil si producatorii ofera senzori mai puternici si mai puternici pentru a va incuraja sa alegeti mai degraba smartphone-ul lor decat altul. Fotografia mobila este din ce in ce mai folosita de consumatori si veti intelege, este cu ajutorul megapixelilor ca putem determina care sunt cei mai buni senzori foto ai acestor smartphone-uri.

Prin urmare, este necesar sa tineti cont de senzorul de pe spatele smartphone-ului dvs., care este de obicei de aproximativ 10 megapixeli, dar tendinta este mai degraba ascendenta cu telefoanele mobile care ofera acum senzori cu mai mult de 40 de megapixeli. In plus, numeroasele tehnologii si aplicatiile asociate trebuie sa fie supravegheate indeaproape atunci cand alegeti telefonul mobil.

Care este cel mai bun moment pentru a cumpara un smartphone? Daca observam tendintele in jurul smartphone-urilor de ultima generatie, se pare ca acesta este cazul. Congresul Mondial Mobile (MWC) este un element important pentru majoritatea telefoanelor importante, multe dintre ele fiind introduse in acest moment, incluzand Samsung Galaxy S7 si S7. Odata ce MWC este terminata, pretul modelelor vechi se incadreaza, in proportii diferite, in functie de modele si de concurenta.

0 Shares
You May Also Like