Care sunt cele mai comune probleme ale telefoanelor HTC?

Care sunt cele mai comune probleme ale telefoanelor HTC?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care intentioneaza sa isi schimbe telefonul mobil actual cu un model mai nou si mai performant, se orienteaza spre dispozitivele celor de la HTC. Aceasta decizie a celor interesati de un smartphone nou este fireasca in conditiile in care HTC vine in intampinarea clientilor cu dispozitive la un raport calitate – pret super atractiv.

Chiar si asa insa, exista utilizatori care s-au confruntat cu anumite probleme legate de functionarea terminalelor HTC, iar unii au ajuns sa isi trimita dispozitivele in service-urile de reparatii telefoane.

In urmatoarele randuri vom vedea care sunt cele mai comune probleme ale telefoanelor HTC, si vom vedea care sunt solutiile pentru remedierea acestor probleme.

Probleme de conectivitate Bluetooth

Problemele legate de conexiunea Bluetooth sunt comune astazi cu telefoanele inteligente, in special in timpul asocierii dispozitivului cu o masina. Uneori, simpla reincercare a conexiunii de mai multe ori poate rezolva problema.

Solutii potentiale:

  • Stergeti legaturile intre dispozitivul Bluetooth si telefon, accesand Setari – Bluetooth, apoi incercati sa va conectati din nou
  • Asigurati-va ca firmware-ul telefonului si al dispozitivului Bluetooth sunt actualizate.
  • Evitati utilizarea caracterelor speciale in denumirea dispozitivului sau furnizarea unei parole. Pentru a schimba numele dispozitivului, accesati Setari – Bluetooth – Numele dispozitivului.
  • Asigurati-va ca accesul la mesaje este activat prin accesarea setarilor – Bluetooth – Avansat.

De regula, in cazul in care veti urma acesti pasi, veti remedia rapid problemele privind conectivitatea Bluetooth. Daca insa intampinati probleme chiar si dupa ce urmati acesti pasi, atunci cu siguranta este necesar sa va duceti telefonul in service.

Rotatia ecranului este lenta sau sensibila

Unii utilizatori ai telefoanelor de la HTC, in special cei care detin modelul One M8, au raportat ca rotatia ecranului este fie prea sensibila, fie ca nu reuseste sa raspunda destul de repede.

Solutii potentiale:

  • Asigurati-va ca aplicatiile nu incetinesc telefonul, fortand sa opreasca tot ceea ce nu utilizati;
  • Reporniti dispozitivul tinand apasat butonul Pornire pana cand obtineti optiunea Repornire;
  • Asezati telefonul pe o suprafata tare si uniforma si calibrati senzorul G. Accesati Setari – Afisare si gesturi – Calibrarea senzorului G;

Daca nu functioneaza nimic, salvati toate datele necesare si efectuati o resetare din fabrica. Daca nici asa nu remediati problema, cu siguranta trebuie ca telefonul sa fie supus unei reparatii, intr-un service gsm.

LED-ul nu functioneaza corect

LED-ul ar trebui sa lumineze intermitent pentru a indica notificari, cum ar fi un mesaj text sau e-mail. Unii oameni au raportat ca LED-ul functioneaza la incarcare, afiseaza o lumina portocalie sau verde, dar nu lumineaza intermitent pentru notificari.

Solutii poteniale:

  • Asigurati-va ca indicatorul luminos de notificare este activat accesand Setari – Afisare si gesturi – Lampa de notificare.
  • Verificati daca problemele cu LED-uri nu sunt legate de o anumita aplicatie prin bootarea in modul de siguranta;
  • Daca o aplicatie provoaca defectiunea, accesati Setari – Aplicatii si glisati la fila Toate . Apoi, puteti sa dezactivati fiecare aplicatie una cate una, sau puteti sa efectuati o resetare din fabrica si sa le reinstalati selectiv. De cele mai multe ori, utilizatorii au descoperit ca aplicatia de mesagerie terta parte este vinovata.

In cazul in care urmati acesti pasi iar problema nu se poate remedia acasa, cu siguranta trebuie ca specialistii sa se ocupe de aceasta problema, asa ca va fi nevoie sa va trimiteti dispozitivul HTC in service.

0 Shares
You May Also Like