Cele mai bune scanere de coduri QR pentru Huawei Mate 20 Pro

Cele mai bune scanere de coduri QR pentru Huawei Mate 20 Pro

0 Shares
0
0
0

Codurile QR au o vechime de cativa ani, desi au scazut in popularitate, deoarece utilizatorii de smartphone-uri nu au avut cum sa scaneze codurile QR de pe telefoanele lor. Majoritatea telefoanelor nu sunt dotate in mod implicit cu un scaner de coduri QR.

Acestea fiind spuse, codurile QR sunt vazute de acum incolo si mai rar; dar cu toate acestea, exista inca cateva companii si site-uri web care inca isi folosesc aceste coduri, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de un scaner de coduri QR pe un telefon ​​Huawei Mate 20 Pro de exemplu, pentru a le utiliza.

Parcurgeti acest articol alaturi de noi, si veti putea descoperi care sunt cele mai bune aplicatii de de scaner de coduri QR pe ​​care le puteti gasi in Play Store.

Lightning QR Code

In ceea ce priveste acest tip de aplicatii, se spune ca numarul 1 este Lightning QR Code. Acesta functioneaza ca un scaner de coduri de bare optimizat pentru scanarea codurilor QR si codurilor de bare.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si este livrata cu o serie de functii pentru a va ajuta sa scanati coduri. Puteti utiliza scanerul dvs. de cod QR cu functia de zoom, ceea ce face usor sa va fie mult mai usor sa puteti sa decodati coduri mici sau coduri care sunt departe.

Va preocupa confidentialitatea? Nu exista motive datorita carora sa va faceti griji pentru acesta aplicatie, deoarece va cere doar permisiunea Camerei, si atat. Deci, nu aveti motive de ingrijorare in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale.

Free QR Scanner

Free QR Scanner vine in continuare, actionand ca un scaner QR rapid si sigur pentru Android. Puteti scana cu usurinta codurile de bare cu acesta aplicatie, ceea ce o face simplu si usor de utilizat. Aceasta este o aplicatie de scanner si cititor all-in-one, care va permite sa scanati tipurile 1D si 2D standard, in esenta toate codurile QR si codurile de bare de pe piata.

Unul dintre aspectele interesante de adus in discutie despre aceasta aplicatie, este ca scanerul QR gratuit nu necesita conexiune la Internet. Deci, daca vedeti un cod QR la un restaurant sau o afacere, il puteti scana fara Wi-Fi sau o conexiune celulara. In plus, Free QR Scanner are un istoric de scanare pe care aveti in orice moment libertatea de a-l folosi.

QR Code Reader

QR Code Reader este al treilea la numaratoarea inversa, dezvoltatorii urmarind sa faca din acesta unul dintre cele mai rapide scanere de coduri QR pe ​​Android. Acesta face destul de simplu scanarea codurilor QR si a codurilor de bare, permitandu-va sa scanati aproape instantaneu codul.

Unul dintre avantajele acestei aplicatii este ca accepta majoritatea codurilor QR de pe piata, recunoscand in esenta si automat orice cod QR. Asa cum am mentionat, este destul de usor sa scanati codul QR; dar cu toate acestea, daca codul contine o adresa URL, va trebui sa il deschideti manual in browser, deoarece nu exista un browser incorporat cu aplicatia.

QR & Barcode Scanner

Scannerul de coduri QR si coduri de bare este urmatorul, inca unul care, in esenta, face acelasi lucru cu celelalte, desi are suport si pentru ISBN-urile de carte. Unul dintre aspectele care il diferentiaza este faptul ca este extrem de usor de utilizat – pur si simplu se poate orienta scanerul catre un QR sau un cod de bare pe care vreti sa il scanati, apoi aplicatia il va detecta si scana automat.

Nu este nevoie sa apasati niciun buton, sa faceti fotografii sau chiar sa va reglati zoom-ul – totul se intampla automat.

Unul dintre aspectele mai unice ale QR & Barcode Scanner este ca poate scana cupoane si coduri cupoane pentru a primi reduceri instantaneu la magazine si va ajuta sa economisiti niste bani la urmatoarea achizitie.

QR Scanner

QR Scanner este inca o alegere excelenta pentru cei care au un cod QR pe ​​care trebuie sa-l scaneze cu telefonul. Sigur, indeplineste in mare masura aceleasi obiective ca si restul. Exista inca o caracteristica de scanare instantanee, care va permite sa scanati instantaneu un cod QR si sa vedeti rapid rezultatele.

Este destul de usor de configurat, dupa ce descarcati si deschideti aplicatia, permiteti doar permisiunea Camerei. Cand sunteti gata sa scanati codul, exista un buton pe care trebuie sa il atingeti pentru a indica faptul ca sunteti gata sa scanati codul, apoi puteti alinia vizorul cu codul QR.

0 Shares
You May Also Like