Ce presupune un hotel de top în Chisinau

Ce presupune un hotel de top în Chisinau?

0 Shares
0
0
0

Chiar din ziua deschiderii unui hotel, acesta va tinde să fie mereu în top. Deservirea să fie de nota zece, designul splendid, sofisticat, dar nu obositor, și servicii calitative la fiecare pas. De remarcat, în special când vine vorba de hoteluri în Moldova, a fi în top înseamnă mai întâi de toate a-i face pe clienți să revină fără rezerve.

Cerințele de mai sus sunt pe atât de simple, pe cât de greu de onorat. Iată de ce baza succesului o reprezintă un plan de acțiuni. Fiecare pas va fi valorificat treptat. În unele cazuri, anume standardele respectate corect, incluse în planul de acțiuni fac ca unele hoteluri să se regăsească în top.

Câte stele garantează confortul într-un hotel?

Clasificarea hotelurilor este diferită. Acestea se poziționează în funcție de gradul de confort și serviciile oferite. Mai exact, dacă e să vorbim de Chișinău, clasificarea începe de la 1 stea până la 5 stele. Viziunea tipică presupune – cu cât mai multe stele, cu atât mai calitativă, modernă și luxoasă e deservirea și prestarea serviciilor.

Totuși, adesea o atmosferă plăcută, chiar și fără excese, poate fi garanția unei experiențe memorabile. Alteori, un element ce iese din tabloul uzual impresionează atât de plăcut, încât numărul de stele nici nu mai contează.

Oamenii apreciază emoțiile pe care le trăiesc într-un anumit loc mai mult, decât luxul sau perfecțiunea unor servicii. Un hotel ideal poate trezi disconfort, dacă vizitatorii nu se simt confortabil și nu se pot relaxa. Desigur, serviciile calitative sunt un avantaj, dar numai combinate cu profesionalism și o politică orientată spre clienți pot crea premisele unei experiențe deosebite.

În lume se regăsesc și hoteluri de 7 stele, cele mai multe dintre acestea se află în Emiratele Arabe Unite. Un adevărat model pentru hotelurile din Moldova: dacă ambianța este potrivită necesităților clienților, ei vor rămâne mulțumiți.

Cei care sunt în căutarea unui loc de cazare, în special a unui hotel, se vor concentra neapărat pe oferte și paleta de servicii. Deoarece cerințele sunt adesea mari, iar concurența acerbă, nivelul va fi ales ca atare.

Se pune preț pe individualitate și profesionalism, iar în cele din urmă bila albă va ajunge tot în coșul unui hotel de 5 stele. În aceste condiții, în Chișinău, anume hotelurile de 5 stele sunt la mare căutare, și tot ele se poziționează în TOP-ul favoritelor.

Care sunt particularitățile unui hotel de top în Chișinău?

Un hotel de top, așa cum am menționat mai sus, este unul care oferă satisfacție vizitatorilor. Fiecare particularitate a acestuia, începând cu aspectul exterior, până la produsele de îngrijire pe care le vei găsi în baie vor întruchipa luxul. În mod general particularitățile distinctive vor fi următoarele:

  • Disponibilitatea 24/24 de ore;
  • Personal calificat, abilități de comunicare în mai multe limbi;
  • Parcare, ușier;
  • Roomservice non-stop;
  • Săli de conferință;
  • Restaurant;
  • Zone pentru odihnă și relaxare.

Gama de servicii poate varia de la un hotel la altul. Principiul de bază este să oferi atâtea servicii cât e realizabil, dar să fie calitative.

Așadar, un hotel de top oferă, în primul rând, calitate. Iar împreună cu aceasta, o experiență unică. BERD’S Design Hotel pune accent anume pe ambianța deosebită, atmosfera irepetabilă și experiența cu totul și cu totul aparte. Unicul loc de cazare, în care atât cetățenii străni care vizitează Moldova, cât și cei care vor să se rătăcească în confort pentru câteva zile, regăsesc identitatea națională, subtil infuzată în fiecare element de decor.

Respiră aerul moldovenesc și pășesc pe un covor încrustat pe pardosea. Se avântă în lumea artei, îmbrăcată pe pereții uriași. Își clătesc sufletul cu servicii de calitate. Se răsfață cu momente de relaxare și își regăsesc doza de distracție în fiecare eveniment marca BERD’S Design Hotel.

Un astfel de hotel se va regăsi mereu în top, pentru că vizitatorilor le place unicitatea.

0 Shares
You May Also Like