Ce avantaje si dificultati poti avea daca devii proprietar de Volkswagen?

Ce avantaje si dificultati poti avea daca devii proprietar de Volkswagen?

0 Shares
0
0
0

 

Esti proprietar de Volkswagen? Indiferent ca ai un Passat, un Golf, un Polo sau alt model de autoturism al acestei marci germane, e bine sa stii ce tipuri de dificultati poti intampina cu o astfel de masina si ce tip de piese auto VW sa cumperi pentru a le inlocui, atunci cand o piesa a masinii se defecteaza. Desi se spune ca lucrurile nemtesti sunt mai fiabile, nu inseamna ca nu pot aparea probleme.

Daca te-ai hotarat de exemplu sa iti cumperi un Polo, ai ales bine din prisma pretului, pentru ca este o masina mai mica decat un Golf si mai ieftina, dar si mai inceata. Un Volskwagen Passat este o masina mare dar si foarte stabila pe sosea la viteze mai mari de 100 km pe ora. Modelele Golf sunt modele de familie care ofera spatiu suficient si siguranta.

In ceea ce priveste dificultatile ce pot aparea, la unele modele de Passat poti avea probleme cu filtrul de particule, dar si cu alte piese auto. Astfel ca aceste modele sunt mai pretentioase in ceea ce priveste carburantul folosit, Daca nu folosesti un combustibil de calitate, filtrul de particule se poate infunda destul de repede, mai ales daca conduci mai mult prin oras.

Unele masini VW au tobele realizate din materiale de proasta calitate si ruginesc mai repede decat la alte marci de masini. In general insa defectele ce pot sa apara la masinile Volkswagen tin mai mult de tipul masinii decat de model sau marca, astfel ca exista diferente la acest capitol intre masinile diesel sau pe benzina.

Cu alte cuvinte, exista defecte specifice modelelor pe motorina, ca de exemplu filtrul de particule la masinile diesel si pompa de benzina la modele pe benzina.

Daca inca nu ti-ai cumparat masina si iti doresti un Volkswagen, alege modelul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale atat in ceea ce priveste avantajele, cat si in ceea ce priveste partile slabe. Indiferent de modelul de Volkswagen pe care il detii, este important sa gasesti piesele auto potrivite atunci cand unele dintre ele sunt defecte si necesita inlocuire.

Ai nevoie de piese auto VW? Apeleaza cu incredere la magazinului online eGarajul.

0 Shares
You May Also Like