Care sunt avantajele pe care ferestrele de termopan le ofera?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti schimbi ferestrele si tamplaria ar trebui sa iei in calcul instalarea de geamuri PVC. Acestea ofera o serie de beneficii considerabile, dovada fiind faptul ca tot mai multe persoane din intreaga lume le apreciaza si aleg sa inlocuiasca cu cele vechea tamplarie clasica.

Iti prezentam toate aceste avantaje pentru a te ajuta sa determini daca termopanele sunt potrivite si pentru casa ta.

Izolare termica

Cu ajutorul termopanelor vei reusi sa iti izolezi perfect casa din punct de vedere termic. Avand in vedere faptul ca 41% din caldura iese din casa prin fereastra, termopanele regleaza aceste pierderi si le diminueaza cu mult.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca geamurile si tamplaria au fost montate corect, astfel incat sa nu existe pierderi la imbinarile dintre geamuri si pereti. In acest scop, poti angaja o echipa de specialisti care sa stie exact modul de montare oprima a ferestrelor.

O montare deficitara diminueaza proprietatile termopanelor sau le anuleaza, si de aceea o investitie intr-un produs de calitate trebuie sa fie insotita de o alta investitie in montaj premium.

Izolare fonica

Geamurile PVC asigura o buna izolare fonica. Probabil ca ti s-a intamplat sa fii foarte obosit si sa vrei sa dormi iar copiii din fata blocului sa iti strice somnul pentru ca se aud in interior ca si cand ar fi langa tine.

Acest aspect este similar si pentru pasarile care canta sub geam inca de cand rasare soarele. Cu ajutorul ferestrelor din termopan beneficiezi de cel mai mare nivel de confort acustic, pentru ca nu mai auzi masinile care trec, claxoanele sau alte zgomote nedorite.

Casa ta va fi mult mai linistita cu ajutorul unor termopane de foarte buna calitate.

O solutie economica

Termopanele sunt solutii economice si de foarte buna calitate. Deoarece ele conserva caldura si o mentin in interior, nu va fi nevoie sa tii centrala pornita tot timpul pentru a te bucura de o temperatura optima. Acest lucru duce la economii considerabile de energie si la facturi mai mici.

Este lesne de inteles faptul ca, in aceste conditii, investitia in cele mai bune termopane se va amortiza rapid. In plus, datorita modului in care conserva caldura in interior, termopanele elimina si acel efect de sera neplacut si umiditatea ridicata din interior.

O gama vasta de optiuni

Nu toti agreaza clasicele termopane cu tamplarie alba si foarte multe persoane prefera tamplaria PVC cu modele sau cea colorata care imita lemnului. Este adevarat ca aspectul de lemn natural confera o mai mare eleganta interioarelor si exterioarelor si de aceea au fost dezvoltate numeroase tipuri de finisaje pentru termopane.

De asemenea, exista mai multe tipuri de sticla pentru care poti opta, de la cea clasica si pana la cea Low E care izoleaza cel mai bine. Sunt disponibile pe piata chiar si termopane decorative, pentru diverse aplicatii.

Tinand cont de toate beneficiile si avantajele oferite de termopane, acestea reprezinta solutia optima pentru interioare confortabile si amenajate modern.

0 Shares
You May Also Like