Bradul de Craciun, combinatia perfecta dintre natural si artificial

Bradul de Craciun, combinatia perfecta dintre natural si artificial

0 Shares
0
0
0

Intre natural si artificial, oare ce sa alegi? Daca ai facut un compromis? Bradul din lemn este combinatia perfecta intre autenticitatea lemnului si caracterul practic al unui brad artificial.

Un alt avantaj: din toate dimensiunile si stilurile, sigur va fi unul care va va placea si pe care veti dori sa il pastrati pentru o lunga perioada de timp. Cauti un brad de Craciun 100% verde?

Atunci acesta este modelul pentru tine. Din ce in ce mai la moda, bradul din lemn joaca pe deconstructie si originalitate. Si mai bine, il poti face singur pentru si mai multa autenticitate si farmec.

Acest brad minimalist din lemn isi va gasi locul intr-un decor rafinat de Craciun inspirat din natura. Lasa loc imaginatiei tale cu cateva variante

  • Mini brad de Craciun din panza umplut cu spuma umflata pe un suport de lemn;
  • Mini-brazi de Craciun din lemn gri sau verde pentru a pune pe masa de Craciun sau pe o piesa de mobilier;
  • Arborele de ratan luminos pentru o intoarcere la natura;
  • Bradul din lemn deconstruit cu o forma rafinata pentru un decor minimalist.

Ne angajam sa va oferim diferite stiluri de copaci din materiale ecologice. Cutiile copacilor nostri artificiali servesc drept depozit dupa ce petrecerea se termina. Nu le arunca.

Ce tip de brad artificial sa alegi?

Deci, artificial sau natural? Cand vine vorba de alegerea unui brad, fiecare poate gasi ceea ce cauta. Brazi de Craciun artificiali albi, arbore metalic original si grafic, arbore luminos, auriu, inzapezit, sau arbore natural traditional. La urma urmei, ceea ce va va atrage atentia este si ceea ce este langa ea.

Avantaj economic daca alegi bradul artificial

Pomii de Craciun artificiali sunt adesea foarte economici. Raportul pret/durata de utilizare este destul de interesant stiind ca il poti folosi cativa ani.

Vin in toate marimile si culorile, usor de folosit, trebuie doar sa le asamblezi ramura cu ramura pentru a forma un copac care seamana din ce in ce mai mult cu copacii naturali.exista cateva categorii de brazi de Craciun artificiali din care sa alegeti

Bradul artificial acoperit cu zapada

Flocarea este actul de acoperire a unui copac sintetic sau natural cu un adeziv pe baza de apa acoperit cu fibra de bumbac. Prin urmare, este adesea biodegradabil si da iluzia ca este acoperit de zapada. Sunt totusi mult mai putin apreciati decat copacii naturali si mai scumpi.

Decorul

Odata ales bradul, trebuie sa te uiti la decor: ce culori, ce ghirlande de Craciun, ce globuri de Craciun?

Exista tot felul de ele pe piata, dar le poti crea si tu, va fi cu atat mai distractiv. Esti liber sa-ti decorezi bradul cu orice iti place, singurul punct de care trebuie sa fii vigilent este daca ai un brad natural, in acest caz nu-l supraincarca cu decoratiuni pentru a-l lasa sa respire si a-si pastra ramurile pe toata durata lunii decembrie.

In ceea ce priveste conservarea bradului tocmai, sunt suficiente actiuni simple pentru a avea grija de brad si a-l mentine in stare buna pana la sarbatori: o locatie bine aleasa, o buna hidratare si multa magie de Craciun.

Fie ca preferi copacii naturali, artificiali sau cu aspect original, te ajutam sa alegi, sa decorezi si sa ai grija de bradul tau pentru a te bucura de el pana anul viitor.

0 Shares
You May Also Like