Ce lavetele industriale de curatat sa folosesti pentru o curatenie maxima?

Ce lavetele industriale de curatat sa folosesti pentru o curatenie maxima?

0 Shares
0
0
0

Lavetele sunt potrivite pentru toate sectoarele industriale, de exemplu, pentru curatarea si intretinerea masinilor si a instrumentelor de productie, dar si in sectorul HoReCa. Lavetele de curatare sunt foarte rezistente, lavabile si reutilizabile si absorb perfect uleiurile, scurgerile si lubrifiantii.

Ce tipuri de lavete industriale exista?

Lavetele textile din bumbac sunt moi si foarte absorbante, au putin puf si sunt ideale pentru a fi utilizate cu diferiti solventi.

Lavetele de celuloza sunt robuste si ideale in toate sectoarele industriale, cum sunt garajele si service-urile auto, in special pentru indepartarea aschiilor de metal si a lucrarilor de intretinere pe camere uleioase si murdariile grele.

In gama de lavete industriale vei gasi o gama larga de carpe de curatat din bumbac sau celuloza. Toate lavetele de curatat sunt realizate cu materiale de inalta calitate pentru a asigura o curatare optima. Sunt rezistente la rupere, nu lasa scame si absorb eficient murdaria si fluidele de curatare.

Ca exemplu, putem folosi aceste lavete industriale Sontara cu putere mare de absorbtie. Aceste lavete profesionale SONTARA EC sunt recomandate, in special, in HoReCa, industria medicala si farmaceutica, industria alimentara si alimentatie publica, laboratoare, dar si in alte domenii ca industria transporturilor, aviatie, tipografie, inginerie energetica, industria grea (masini, electronice si electrocasnice), firme de curatenie.

Cracteristici lavete industriale Sontara food:

– sunt potrivite pentru contactul cu alimentele (autorizate Food contact);

– au o rezistenta ridicata chiar si atunci cand sunt ude, curata rapid, iar viteza de absorbtie este  excelenta;

– au o rezistenta mecanica ridicata chiar si atunci cand intra in contact cu solventi, fara a se deteriora (materialul netesut este obtinut cu o tehnologie care nu implica substante chimice sau adezivi de imbinare a straturilor);

– au capacitate mare de absorbtie – poate gestiona o cantitate mai mare de lichid si absoarbe extrem de repede;

– lasa foarte putine scame, pot fi spalate (manual) si refolosite.

Ce ar trebui sa iei in considerare inainte de a alege laveta potrivita?

Alegerea lavetei de curatare depinde de produsul de curatare pe care il vei utiliza. De exemplu, bateriile trebuie sa fie curatate folosind tampoane speciale pentru ca scurgerea de acid a bateriei sa fie neutralizata.

Lavetele rezistente la solventi sunt utilizate in sectoare mari si in industria alimentara.

Cele mai robuste lavete industriale de celuloza sunt potrivite pentru toate sectoarele industriale, ateliere auto, in special pentru indepartarea aschiilor de metal si pentru lucrari de intretinere la piese cu ulei de mare murdarie.

Lavetele netesute pot fi, de asemenea, utilizate pe suprafete aspre si sunt potrivite pentru industria alimentara.

In loc de servetele de unica folosinta, poti alege si servetele de curatare reutilizabile din polipropilena. Sunt usor de indepartat fara pierderea puterii de absorbtie si, prin urmare, sunt deosebit de ecologice.

Care sunt avantajele lavetelor de bumbac?

Lavetele de curatare textile sunt fabricate din bumbac reciclat. Bumbacul are scame reduse si foarte absorbant si, prin urmare, este utilizat oriunde trebuie absorbita o cantitate mare de lichid, de exemplu in ateliere sau in timpul curatarii masinii.

0 Shares
You May Also Like