Vrei-o-casa-plina-de-energii-pozitive-Foloseste-arta-Feng-Shui-in-amenajarea-ei
Vrei o casa plina de energii pozitive? Foloseste arta Feng Shui in amenajarea ei

Vrei o casa plina de energii pozitive? Foloseste arta Feng Shui in amenajarea ei

0 Shares
0
0
0

Vrei-o-casa-plina-de-energii-pozitive-Foloseste-arta-Feng-Shui-in-amenajarea-eiIn momentul in care terminam constructia unei case, indiferent ca apelam la o firma de constructii Cluj sau din orice alta zona a tarii, urmatorul pas este amenajarea casei astfel incat ea sa devina locuinta visurilor noastre.

Tot mai multi oameni apeleaza la specialisti din diverse domenii care ii pot ajuta sa obtina acea ambianta deosebita dar si un stil aparte. Daca iti doresti o ambianta linistita si o casa in care sa domneasca o atmosfera benefica poti incerca sa iti amenajezi casa conform regulilor Feng Shui. Specialistii sustin ca o locuinta amenajata astfel devine echilibrata, te poate relaxa si incarca cu energii pozitive.

Una dintre cele mai importante reguli in Feng Shui este aceea ca amenajarea in acest stil incepe chiar din holul locuintei. Aceasta zona trebuie eliberata de obiecte inutile care pot stoca energiile negative. Decorarea holulului de intrare in locuinta se va face cu obiecte aducatoare de energii pozitive. Acestea pot fi : tablouri cu peisaje armonioase din natura, plante verzi sau statuete aducatoare de noroc.

Regula de baza ce se va aplica la decorarea intregii locuinte este eliminarea obiectelor vechi si nefolositoare sau evitarea stocarii lor in diverse colturi ale casei. Conform teoriei Feng Shui, colturile casei sunt zonele in care se pot aduna energii negative tocmai de aceea trebuie sa eviti aglomerarea acestor locuri.

In plus, daca vei arunca vechiturile, vei obtine mai mult spatiu iar locuinta va deveni mult mai incapatoare. Echilibrul Feng Shui mai poate fi obtinut prin imbinarea armonioasa a culorilor dar si prin amplasarea obiectelor ce simbolizeaza elementele esentiale vietii.

Aceste elemente sunt : focul, lemnul, pamant, metal si apa. Pentru a ilustra aceste elemente ai nevoie doar de putina imaginatie. Poti folosi plante, vase ceramice din lut, lumanari parfumate, decoratiuni metalice si mini fantani arteziene.

Astfel vei aduce echilibru si armonia in casa dar vei reusi si crearea unui stil unic.Te poti inspira din natura folosind elemente naturale, mobilier din lemn , mici decoratiuni din bambus, luand in considerare si faptul ca bambusul este aducator de noroc si fericire.

Amplasarea oglinzilor se va face cu multa grija, evitand pozitionarea lor in camera copiilor sau pe holuri. Usile bailor vor sta permanent inchise iar usa camerei de oaspeti va sta deschisa doar un interval mic de timp intreaga zi.

Aerisirea locuintei se va face deschizind simultan atat geamurile cat si usile astfel incat fluidizarea energiilor pozitive sa fie cat mai eficienta. In ceea ce priveste amenajarea dormitorului in stilul Feng Shui, aceasta trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

– In dormitor se vor amplasa poze de cuplu care sa reprezinte cele mai fericite clipe. Acest lucru va aduce nu numai energie pozitiva dar se va tras ci si o metoda de relaxare dupa o zi incarcata. Pozele cu familia sau prietenii amplaseaza-le in celelalte camere ale locuintei. In dormitor poti folosi lumanari parfumate, uleiuri volatile relaxante si muzica linistita pentru crearea unei stari de bine. Astfel iti poti transforma dormitorul intr-un loc odihnitor si relaxant.

– Amplasarea plantelor se poate face atat in living pentru sporirea sanatatii cat si in bucatarie pentru echilibrul intregii case.

– Iluminarea casei se va face cu multa atentie astfel incat sursele de lumina sa echilibreze si sa sporeasca armonia in casa. O lumina foarta slaba sau dimpotriva prea puternica poate aduce atat discomfort cat si o stare permanenta de neliniste.

– Daca deja te-ai hotarat sa aprofundezi aceasta arta Feng Shui, poti folosi principiile Feng Shui inca de la proiectarea si constructia casei. O casa construita armonios, cu camerele amplasate corect iti va aduce echilibru si liniste in viata de zi cu zi.

– Daca esti interesat de proiecte de case armonioase si echilibrate te invit pe siteul DkrConstruct pentru idei noi si proiecte finalizate cu succes.

Alte stiri actuale :

1. 10 reguli Feng Shui pentru amenajarea casei
2. ANUL CALULUI DE LEMN: Ce spun maestrii feng shui despre Anul Nou asiatic
3. Creeaza clopotei de vânt norocosi din capace metalice
4. Bijuterii Feng Shui. Afla ce se poarta in anul Calului de Lemn!
5. Feng Shui în viata amoroasa. Cum te ajuta culorile sa-l cuceresti pe barbatul pe care îl doresti

 

0 Shares
You May Also Like