Unde-gasim-cele-mai-noi-filme-online-de-animatie
Unde gasim cele mai noi filme online de animatie?

Unde gasim cele mai noi filme online de animatie?

0 Shares
0
0
0

Unde-gasim-cele-mai-noi-filme-online-de-animatieMai tineti minte cand, fiind copii, obisnuiam sa ne aruncam privirile curioase catre desenele animate realizate poate usor stangaci, insa atat de iubite de toata lumea?

Am constatat cu totii poate felul in care s-au modificat lucrurile odata cu trecerea timpului. Desene animate cu cat mai multa violenta si filme de animatie din care clar nu lipsesc eroinele…destul de sumar imbracate dupa parerea noastra si-au facut loc in preferintele copiilor nostri.

Din ce in ce mai multe persoane insa (fie ca sunt sau nu parinti), satui de atata violenta si usoara nuditate din asa zisele desene animate, cauta sa readuca la viata povestile minunate care noua ne-au infrumusetat copilaria, apeland la site-urile cu filme online, de unde au la dispozitie o serie larga de animatii, mai vechi sau mai noi, dupa gustul fiecaruia.

Unde gasim cele mai bune filme de animatie? Facand si noi un mic experiment am constatat faptul ca incercand sa gasim vechile filme de animatie pe un site de filme online, am ramas placut surprinsi sa regasim pe platforma www.filmetraduse.net , toate filmuletele de care ne-am bucurat cand eram copii.

De la iubitele desene cu Tom si Jerry pana la Cars, Rio sau celebrele deja veverite talentate din Alvin and the chipmunks, pe toate le-am putut regasi aici, subtitrate si intregi, astfel incat sa ne putem delecta in voie cu un strop de buna dispozitie.

Fara a fi deloc laudativi, vom spune faptul ca pe acest site de filme online vom regasi si animatii mai noi, de genul productiilor 2013, precum Scooby-Doo- Stage Fright, sau noile generatii Tom si Jerry (Giant Adventure). Seriile Garfield si Ice Age, genul de comedii mai noi, insa la fel de savuroase si de placute vizionarii atat pentru copii cat si pentru adulti, pot fi regasite printre zecile de filme disponibile pe aceste site-uri.

Cati dintre noi nu ne-am amuzat copios de nazdravanul motan roscat si lenes, care trece prin atatea aventuri alaturi de stapanii sai? Sau cati dintre noi nu am vazut si revazut cu placere nazbatiile facute de catre personajele din Epoca de gheata? Nu ne surprinde, insa pentru copii il putem regasi online si pe Motanul incaltat, intr-o poveste minunata transpusa pe pelicula. Fara indoiala ne amintim cu totii de Shrek si de prietenii sai, de memorabilele aventuri si de povestea frumoasa si amuzanta pe care acestia o creaza.

De asemenea, revelatia anului 2013, filmul de animatie Despicable me, poate fi regasit in forma sa totala si poate fi urmarit fara niciun fel de conditionari. Nazdravanii Minioni pot fi urmariti in aventurile lor alaturi de “ticalosul” Gru, chiar si in cea de-a doua serie a celebrei deja comedii.

Alte filme de animatie precum filmul de aventura Epic – Regatul secret, Superman – Unbond, Dragon Age- Dawn of the seeker sau Barbie in pink shoes, toate pot fi gasite pe aceeasi platforma online, cu subtitrarile aferente fiecaruia in parte. Si asta nu e tot, pentru iubitorii papagalilor din Rio, va anuntam faptul ca pentru anul 2014 urmeaza sa apara si noul Rio 2.

In mod cert nici macar animatia nu mai este ce a fost odata. Violenta si nuditatea au luat locul frumusetii lucrurilor specifice copilariei. Insa, prin intermediul platformelor online care pun la dispozitie tuturor aceste bijuterii de pelicule, ne putem regasi mai aproape de copilaria noastra.

Doar www.filmetraduse.net le poate oferi pe toate, astfel incat, fie copii, fie adulti, sa ne putem bucura in timpul liber de un strop de voie buna.

Alte stiri actuale :

1. Cinefilii fata cu „reactiunea“ creatorilor de film
2. Mickey Mouse împlineste 85 de an
3. Realizatorul „Despicable Me” crede ca animatia a ajuns sa se canibalizezei
4. The Adams Family, relansat ca film de animatie
5. Cele mai frumoase filme pentru copii, de astazi, la Festivalul International de Film pentru Copii “KINOdiseea”
6. Spielberg si Katzenberg au donat 20 de milioane de dolari Muzeului Academiei de Film americane
7. Una dintre cele mai amuzante secvente ale animatiei Khumba: gazelele care vorbesc moldoveneste

0 Shares
You May Also Like