Un brad artificial de sarbatori: merita cumparat? Cum sa alegi unul bun?

Un brad artificial de sarbatori: merita cumparat? Cum sa alegi unul bun?

0 Shares
0
0
0

Bradul este un element obligatoriu al Craciunului care, pe langa atmosfera pe care o creeaza, are un important rol decorativ. Un pom decorat cu globuri colorate si lumini stralucitoare creeaza o atmosfera festiva si face serile lungi de iarna mai placute.

Pomii de Craciun artificiali au multi fani si, daca apartii acestui grup, atunci exista vesti bune pentru tine: brazii artificiali seamana din ce in ce mai mult cu brazii de Craciun adevarati. Sunt densi, culorile lor sunt identice cu cele reale, iar unii producatori chiar umbresc acele pentru a face ca totul sa fie si mai asemanator pomilor de Craciun adevarati. Brazii de Craciun artificiali asezati pe un trunchi inalt si real sunt o noutate. Baza este infasurata intr-o punga decorativa din iuta, ceea ce face ca pomii de Craciun sa fie si mai asemanatori cu cei vii.

Un alt avantaj este durabilitatea pomilor de Craciun artificiali. Este suficient sa investesti o singura data si va servi multi ani. Cand vine vorba de decoratiuni pentru brad, merita sa incerci sa alegi decoratiuni naturale. Acestea pot fi felii de portocale uscate, lamai, pastai de vanilie, nuci sau conuri. Utilizarea lor va face ca pomul de Craciun sa arate si mai mult ca un pom natural.

Brad artificial: pe care sa-l alegi?

Inainte sa vezi ce iti place in magazinele si site-urile online, trebuie sa iti amintesti nu numai ca un brad creeaza o atmosfera festiva, dar are si o functie decorativa. Iar alegerea acestuia si a decoratiunilor de Craciun trebuie sa se potriveasca designului interior al casei tale. Un brad viu arata frumos, dar ace cad si perspectiva de a le curata este adesea descurajanta.

Pentru inceput, foarte importanta este inaltimea bradului, caci trebuie sa decizi daca vei alege un brad micut, ce poate fi asezat in centul unei mese sau pe un dulap, ori un model impunator, care va atrage privirile tuturor oaspetilor, de indata ce vor intra in incapere. Daca nu stii ce sa alegi, atunci mergi dupa cea mai populara alegere in casele romanilor, aceea a unul brad de 1.80 metri. O optiune practica, ce iti permite sa il poti decora cu usurinta, fara a avea nevoie de o scara.

Cand vei cauta un brad de Craciun, pentru a restrange cautarile, trebuie sa decizi daca vei opta pentru un pom de Craciun care imita brazii naturali, molizii si pinii. Iar o solutie mai economica la care poti apela, este aceea de a alege un brad de Craciun dens, si nu va mai fi nevoie sa investesti intr-o cantitate mare de decoratiuni de Craciun.

Site-urile online care se ocupa de vanzarea diferitelor tipuri de brazi artificiali ofera nu doar pomi in culoarea verde, ci si albi, care par sa fie pe placul multor familii. Dar daca vrei o varianta mult mai moderna a bradului in acest an, poti opta si pentru culori precum rosu rubin, roz zmeura, bleumarin, cobalt, verde smarald, burgund si gri antracit. Caci totul este permis cand vine vorba de decorul de Craciun!

0 Shares
You May Also Like