Faceti cunostinta cu aplicatii pentru a calma stresul pe Android

Faceti cunostinta cu aplicatii pentru a calma stresul pe Android

0 Shares
0
0
0

Aflati mai multe despre aplicatiile care va vor ajuta sa gestionati stresul:

  • Calm: Aceasta aplicatie ofera sesiuni de meditatie cuprinse intre 3 si 25 de minute. Are un continut audio cu sunete ale naturii care reduc anxietatea, stresul si insomnia. In plus, permite accesul la lectii de meditatie, videoclipuri si exercitii de respiratie. Descarcarea este gratuita si disponibila pe Google Play.
  • Yoga Down Dog:cu aceasta aplicatie, in 3 zile puteti trai o introducere in Yoga. Are mai multe stiluri de practici, cum ar fi Soft Yoga, Restorative, In Chair, printre altele, care ajuta la oferirea de flexibilitate si forta musculara. Aplicatia, care este gratuita, afiseaza videoclipuri simple, cu muzica care poate fi aleasa in functie de preferintele utilizatorului si va permite sa combinati diferite tipuri de rutine pentru a o face mai dinamica.
  • Headspace: Aceasta aplicatie functioneaza ca un ghid personal pentru sanatate si wellness. Acesta va ajuta la relaxare si somn odihnitor prin meditatie si mindfulness. Este gratuit pentru a descarcare si permite accesul la tot felul de exercitii fizice, de la modul de a controla anxietatea pentru a calma nervii, pentru a imbunatati respiratia si concentrarea.

Avand un smartphone cu experienta Android de la Google deschidem usa catre aplicatii nesfarsite care ne pot ajuta sa ne imbunatatim sanatatea. In plus, putem folosi de asemenea “Nu deranjati”, prezenta pe dispozitivele cu acest sistem de operare.

Aplicatii pentru a depasi obsesia pentru mobile:

  • Checky

Este una dintre cele mai simple aplicatii de acest tip care pot fi gasite. Cu Checky este posibil sa controlati de cate ori mobilul este deblocat pe tot parcursul zilei. La ora douasprezece seara, numarul total devine parte a statisticilor aplicatiei, iar contorul este resetat din nou pentru a incepe numararea noii zile. Disponibil pentru iOS si Android.

  • Timp de calitate

Putin mai complet decat cel anterior, Quality Time nu numai ca inregistreaza momentele in care ecranul telefonului este deblocat, ci numara si aplicatiile care sunt deschise si timpul petrecut in fiecare dintre ele.

Cu toate aceste date, acest program genereaza statistici foarte detaliate, datorita carora este posibil sa stiti cat timp este folosit zilnic telefonul mobil, ce aplicatii sunt utilizate pe parcursul zilei si care dintre ele sunteti mai “agatate”.

In Quality Time puteti programa, de asemenea, alarme pentru a avertiza daca petreceti prea mult timp cu smartphone-ul, pe langa crearea de blocuri de timp personalizate in timpul carora apelurile, notificarile sau accesul la unele aplicatii.. Este ideal pentru a evita distragerea atentiei de la retelele sociale in timp ce lucrati. Disponibil numai pentru Android.

  • Moment

Deoarece Timpul de calitate este doar pentru dispozitivele Android, pe iPhone exista o alternativa buna numita Moment. Ele sunt foarte asemanatoare, in sensul ca Moment va permite, de asemenea, sa controlati de cate ori mobilul a fost deblocat, in ce momente ale zilei si cat timp a durat fiecare dintre aceste utilizari.

De asemenea, poate afisa alarme in caz de abuz de smartphone si poate seta o limita maxima de ore petrecute pe zi, pe mobil. In versiunea gratuita puteti utiliza functiile de baza, dar pentru a le accesa pe cele mai avansate este necesar sa achizitionati licenta.

Inainte de a incepe sa folosesti intens aplicatii, protejeaza-ti corect telefonul. Cumpara o husa potrivita, cum ar fi o husa Huawei.

0 Shares
You May Also Like