Tu-stii-ce-poate-face-Miele
Tu stii ce poate face Miele?

Tu stii ce poate face Miele?

0 Shares
0
0
0

Tu-stii-ce-poate-face-MieleDesi utilizez in mod frecvent masina de spalat rufe, niciodata nu am fost persoana care sa puna accent pe prea multa tehnologie sau pe caracteristici estetice. De regula, tot ce ma interesa la un astfel de produs era ca acesta sa nu necesite intr-un timp foarte scurt vizita intr-un service de reparatii masini de spalat si ca nivel de functionare acest obiect sa nu necesite foarte multa munca.

E drept ca pana acum masina mea de spalat nu a necesitat interventia specializata a unui instalator sau specialist in reparatii masini de spalat, insa cumva am ajuns sa imi arunc privirea pe ceea ce se cheama astazi varful suprematiei in ceea ce priveste curatarea hainelor. Numele Miele a iesit de departe in fata, facandu-ma sa ma intreb ce anume poate face o masina de spalat pentru a-si merita sumele de bani cerute pentru achizitia acesteia?

Am ales un model ale carui caracteristici tehnice sa le studiez. Nu am cautat un model din cale afara de scump, insa nici pe unul care sa fie comparabil cu un model obisnuit de masina de spalat. Asa am ajuns sa fac cunostinta cu masina de spalat Miele W 5820, o masina de spalat ce pare sa intruchipeze visul frumos al oricarei gospodine si cosmarul oricarui sot ce va trebui sa o plateasca. Pretul masinii de spalat este de aproximativ 6000 lei, insa in mod clar masina de spalat nu se compara cu cele din clasa ei.

Mi-a captat atentia faptul ca aceasta masina de spalat are mai mult decat cele 1000 de rotatii pe minut cu care eram obisnuit. In speta, ele sunt in numar maxim de 1400, ceea ce denota clar un avantaj la spalare si centrifugare prin prisma puterii cu care poate invarti hainutele. Capacitatae de incarcare a masinii de spalat este de 60 de litri, ceea ce este echivalentul a 7 kg de haine pregatite pentru ciclul de spalare.

In mod clar si numarul de programe este vizibil mai mare, acestea fiind in numar de 14 fata de o masina de spalat normala care poate beneficia de un numar mult mai redus (7 pana la 10, in functie de marca si de modelul ales). Dintre aceste programe ies in fata urmatoarele: Express 20, programul pentru tesaturi sintetice, pentru bumbac, programul pentru culori inchise, dar si clatirea si apretarea, programe pe care la alte masini de spalat le intalnim mult mai rar.

Pe langa cele enumerate mai sus, este de retinut faptul ca masinile de spalat de la Miele au o serie de optiuni care pot face mult mai lejer programul de spalare. Dintre acestea putem enumera optiunea pentru suplimentare cu apa a ciclului de spalare, optiunea de intarziere a startului atunci cand acest lucru ne este necesar, optiunea de prespalare dar si pe cea de scurtare a programului de spalare.

Una dintre tehnologiile revelatie in cazul masinilor de spalat a fost tehnologia pe care cei de la Whirlpool au denumit-o cel de-al saselea simt. In cazul masinilor de spalat Miele, aceasta poarta denumirea de Fuzzy Logic si consta in dispunerea rationala a consumurilor de energie si de apa. Acest lucru face din masinile de spalat dotate cu aceasta tehnologie unele dintre cele mai economice obiecte electrocasnice, in ciuda cantitatilor de resurse ce ar parea ca sunt utilizate. Pe langa reglarea automata a acestor consumuri, masina de spalat Miele isi auto-regleaza volumul de spuma (este dotata si cu un detector in acest sens) si are incorporat un dispozitiv ce anunta o supraincarcare sau o supradozare cu detergent sau balsam.

Una dintre principalele caracteristici pe care le regasim la aceasta masina de spalat, dincolo de proprietatile tehnice enuntate pana acum, este faptul ca masina este extrem de silentioasa. Singurele zgomote ce vor fi auzite de la aceasta sunt doar acelea datorate proceselor normale de spalare, insa sub nicio forma nu vom intalni un numar exagerat de decibeli in cazul spalarii/centrifugarii, precum in cazul celorlalte masini de spalat rufe. Acesta este practic si considerentul care face diferenta de pret, pe langa celelalte beneficii cu care masina de spalat isi poate bucura utilizatorul.

Dincolo de toate, aceste masini de spalat exceleaza, e drept, ca si performante. Am intrebat din pura curiozitate specialistii in domeniul reparatiilor de maisni de spalat, in speta pe cei de la Washservice.ro, daca aceste masini de spalat ajung adesea pe mainile lor. Raspunsul a fost foarte clar. Masina de spalat Miele isi merita banii.

Este o investitie pe termen lung, dar in mod clar cu amortizare pe termen scurt. In aceste conditii, urmand sfaturile specialistilor de pe www.washservice.ro am decis sa investesc. In mine, in banii mei, in munca mea si culmea, sunt chiar multumit.

Alte stiri actuale :

1. Service masini de spalat Zanussi
2. How to repair your broken goods – from an iPhone to a washing machine
3. LG’s texting washing machine? Tech firms are asking the wrong questions
4. Utah Girl Gets Stuck In Washing Machine While Playing Hide And Seek

0 Shares
You May Also Like