Totul-despre-incarcatoare-de-laptop
Totul despre incarcatoare de laptop

Totul despre incarcatoare de laptop

0 Shares
0
0
0

Totul-despre-incarcatoare-de-laptopAtunci cand avem nevoie de un alimentator laptop este bine sa stim cat mai multe despre ceea ce urmeaza sa cumparam. Noi va recomandam sa va documentati pentru a face cea mai buna achizitie. In cele ce urmeaza va prezentam cam toate informatiile de care aveti nevoie despre incarcatoarele de laptopuri. Citind acest ghid veti afla foarte multe lucruri despre incarcatoare si despre modul in care ele ar trebui sa fie folosite si cumparate.

Va prezentam o serie de informatii utile si de sfaturi pentru a alege corect incarcatorul potrivit. Incarcatoarele sunt accesorii fara de care laptopurile nu pot sa functioneze si ajuta la incarcarea bateriilor dar si la functionarea laptopului in momentul in care bateria e scoasa ori defecta.

Cum alegeti incarcatoarele potrivite pentru laptopul pe care il aveti.

Alegerea incarcatoarelor potrivite pentru laptop nu e o procedura complicata si are nevoie de ceva atentie. Putem sa alegem incarcatorul corect prin diverse metode.

Ne putem orienta dupa vechiul incarcator daca mai exista cel original si acum este defect si puteti face o cautare dupa modelul incarcatorului si dupa datele tehnice care sunt trecute pe el la rubrica output. Aici se face referire la voltaj si la amperajul A necesare laptopului pentru ca el sa functioneze in conditii foarte bune.

Datele care au legatura cu voltajul V pot fi 12 V, 16, 18, 19, 20 si cele care au legatura cu amperajul sunt cuprinse intre 2 amperi si 11,8 amperi.

Rubrica input care este trecuta pe incarcatorul de la laptop precizeaza datele tehnice din priza de alimentare care sunt standard cuprinse intre 100 si 240 V.

Lista modelelor de incarcatoare de laptop e una destul de complexa si cuprinde cele mai multe modele de incarcatoare de laptop. Daca se intampla ca un anumit model sa nu fie afisat este bine sa contactati vanztorul pentru a va putea transmite o oferta cat mai repede.

In momentul in care cumparati un nou alimentator de laptop valoarea voltajului sau trebuie sa fie egaa cu cea care se afla pe laptop sau pe incarcatorul original. Amperajul ar trebui sa fie cel putin egal. Un amperaj care este diferit mai mare comparativ cu cel de pe incarcatorul original nu afecteaza deloc echipmentul ci ajuta la incarcarea rapida si usoara a bateriei.

Cand incarcatorul original s-a pierdut sau s-a stricat si datele nu mai pot fi citite de pe el atunci putem sa luam datele direct din spatele laptopului. Ele sunt de cele mai multe ori scrise pe carcasa si uneori in locul bateriei. Este posibil sa fie necesar sa scoateti bateria din laptop ca sa puteti prelua informatiile. La fel ca si in primul caz vom prelua doar date tehnice care au legatura cu amperajul si cu voltajul.

Nu preluati datele de pe baterie.

De asemenea se poate cumpara un incarcator de laptop si dupa modelul de laptop. Puteti face cautarile direct introducand marca si modelul de laptop pe internet si veti gasi imediat incarcatorul de care aveti nevoie. Daca nu gasiti incercati la orice magazin si veti primi oferte.

0 Shares
You May Also Like