Stiai ca tapetul este din nou la moda?

0 Shares
0
0
0

In acest an, tapetul a revenit in fortam iar acest lucru o spun specialistii in amenajari interioare, atat cei de la noi din tara cat si cei din strainatate.

Tapetul a fost gandit cu scopul de a imbraca un perete frumos, insa el are si rolul de a-ti colora casa intr-un mod cat mai placut, le va oferi peretilor o textura care poate sa creeze iluzii optice foarte interesante.

Folosind tapetul ca si element de decor al locuintei tale, vei putea sa creezi locuri anume destinate relaxarii, care vor avea culori calde, vei putea sa obtii o iluzie a unei camera mai spatioase, sau poti sa alegi tapete care se incadreaza in diferite stiluri de amenajare.

In interiorul camerelor, este foarte important sa alegi un tip de tapet potrivit, pentru ca acesta va ajuta foarte mult ca decorul sa fie unul ideal. Privind decorul incaperii, pe langa tapet, vei mai putea sa vizitezi oricand pagina Glamio.ro, si vei putea sa iti comanzi o multime de elemente decorative pentru interior.

Vei putea de exemplu sa alegi sa iti comanzi decoratiuni din bronz, sau decoratiuni metalice, insa toate aceste decoratiuni pentru interior, trebuie sa se asorteze perfect cu mobilierul, si nu in ultimul rand cu tapetul, pentru ca el este piesa de rezistenta.

Tot referitor la tapet, pentru ca el este tema acestui articol, va trebui sa stii ca trebuie sa il alegi cu o foarte mare atentie, pentru ca acesta poate sa reprezinte o investitie foarte serioasa, asa ca trebuie ca din punct de vedere estetic, sa se potriveasca perfect cu tot ceea ce se regaseste in interiorul locuintei.

In interiorul camerei, vei putea aplica tapetul in spatele canapelei si al tablitei patului, iar atunci vei scoate in evidenta acea zona din camera.

Ai putea alege sa lipesti tapetul in spatele televizorului, iar astfel se va oferi un aspect de intregire al camerei. Va trebui insa sa alegi un tapet intr-o culoare neutra, pentru a nu-ti afecta vizionarea la televizor.

Pentru ca interiorul camerei sa fie unul si mai interesant, ai putea alege sa marchezi spatiile de trecere cu tapet. Insa aici va trebui sa stii ca nu este indicat sa alegi culorile inchise sau tapetele cu modele super incarcate.

Ai putea chiar sa imbraci in tapet peretii lungi ai holurilor, iar o nuanta de bej ar fi ideala, la fel cum ar fi si o nuanta crem sau nuantele de gri deschis.

Chiar si zona ferestrelor ar putea fi decorate cu tapet, insa aici trebuie sa fii si mai atent, pentru ca accesoriile care trebuie sa iasa in evidenta, mai ales langa o fereastra, stim cu totii ca sunt perdelele si draperiile.

Si totusi, daca alegi tapete in aceasta zona, trebuie sa tii cont de dimensiunile ferestrei, de textura aleasa, si de culoarea aleasa.

Asadar, se pare ca in acest an a fost la moda tapetul, asa ca daca vrei neaparat ca interiorul casei tale sa fie unul minunat, trebuie sa iti alegi neaparat un tapet.

0 Shares
You May Also Like