statiunea_saturn
statiunea saturn

Soare, mare, apa calda in statiunea Saturn

0 Shares
0
0
0

statiunea_saturn

Soare, mare, apa calda, ce mai vrem? Distractieee! Ei bine, cum ne petrecem timpul cand venim pe litoral?

 

In Mamaia gasim parcul de distractii Aqua Magic care, pentru suma de 60 de lei/ zi, putem sa ne dam in vestitele tobogane cu apa, sa ne balacim in piscinele intinse sau sa ne delectam cu un cocktail pe sezlong, in special daca suntem in trecere sau ne-am gasit cazare Saturn.

Parcul de distractii se intinde pe o suprafata de 4000 metri patrati va ofera 14 surse infinite de distractie,printre care, Waterplayground si Baby Pool, special create pentru distractia celor mici, se remarca prin multitudinea de mini-tobogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

 

Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River iubitorilor de soare si relaxare, iar pentru curajosi si aventurieri Super
Crater, Multislide, Turbo Slide, River Ride, Twister, Mega Pipe, Kamikaze, Space Bowl, Black Hole (vestitul tobogan negru).

 

In week-end aici au loc diverse party-uri tematice la care sunt invitati artisti romani, precum Antonia, CRBL,DJ Project ft. Adela si altii. Mai au loc si concursuri joi si vineri, ce au ca premiu o masina Dacia Logan.

Asadar, dragi turisti romani, va invitam sa va alaturati cu mic, cu mare, pe litoralul nostru frumos, plin de atractii pentru toate buzunarele.

0 Shares
You May Also Like